Dobrý den, věděl by někdo, prosím, jakým způsobem se dá z Google play stáhnout APK soubor dané aplikace? Konkrétně jde o to, že potřebuju stáhnout aplikaci, která není primárně určena pro mé zařízení, takže se mi v Google play na tomto zařízení ani neobjevuje ale ve skutečnosti tam je. Potřeboval bych tento soubor stáhnout a pak přes povolení neznámých zdrojů do zařízení nainstalovat.
Nepamatuji situaci, že bych na apkpure nenašel aplikaci, kterou jsem si nemohl stáhnout z Google play. A to jsem sháněl i regionální appky. Ale možná jsem měl jen štěstí. Pokud to není tajemství, co si chcete nainstalovat, tak se s námi podělte, takhle by se nám hledalo lépe.
Jak píše zajda888, stáhnout z nějakého serveru. Druhou možností je tu aplikaci nainstalovat na jiné kompatibilní zařízení, a pomocí některé z aplikací určených pro zálohování apk, si tuto apk vyexportovat a nahrát do svého mobilu.
AuroraStore je svobodný front end který stahuje přímo z GooglePlay aniž bys musel spoléhat na weby třetích stran, umožňuje stahovat i různé verze pokud znáš jejich kód.Pokud je to na GooglePlay tak by to mělo jít i stáhnout přes Auroru.
>aplikace která není primárně určena pro mé zařízení Je ale možné že aplikace nepojede protože i .apk soubory jsou závislé na platformě. Pokud vývojáři neposkytnou univerzální apk nebo nepodporují všechny architektury tak je některé ARM procesory prostě nemohou spustit
Jde o aplikaci Poda pro Android boxy. Jde o to, že můj box je postaven na systému Android mobile a jejich poslední apka pro Android boxy na bázi Android TV. Takže se na mém zařízení v Google play neobjeví. Na těch serverech jsem do hledat zadal Poda a nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.