Nejste přihlášen/a.
Mám v autě hloupé rádio a připojení telefonu k poslechu hudby jsem vyřešil přes Yatour kde jsem poslouchal přes AUX. Příchodem nového iPhonu jsem si byl nucen pořídit redukci Devia, která umožňuje připojit aux i lightning pro nabíjení. Ze začátku mi přišla kvalita srovnatelná jako když jsem měl ve starém iPhonu píchlý přímo jack. Ale včera i po připojení nabíječky jsem slyšel takové pískání. Zvažuji to vrátit a už kvůli pohodlí přejít na bezdrát. Poslouchám převážně Spotify na maximální kvalitu a nebo online rádia přes telefon. Zaujalo mě tohle. Když už jsem si koupil Yatour za 2 tisíce, tak si zase nechci horšit kvalitu redukcemi nebo adaptéry za pár stovek, abych případnou kvalitu downgradoval na kvalitu z FM Transmitteru. Nějaké názory a zkušenosti? Zatím samozřejmě ani nevím, jestli yatour zvládne mít připojen v sobě zároven jack i usb, protože usb je tam primárně pro přehávání hudby z flashky.
Vase radio ma jiste AUX vstup vzadu...
tak si sezente neco (prevodnik) s AAC nebo lepsim kodekem co umi iPhone to AUX, kdyz uz nechcete lepsi radio...
FM transceiver urcite neee
ps: na vasem linku do alzy, asi jsem slepy, nevidim nikde podporovane audio kodeky... neni to jen o verzi BT, nad tou vrstvou jsou pak audio kodeky a ty rozhoduji o kvalite prenosu. Dalsi vec je odruseni...
Tak jsem včeral zjistil, že redukce jack > lightning na to nemá vliv, ale ten šum/pískot se ozývá, když mám připojenou nabiječku k telefonu přes zapalovač. Zkoušel jsem jiný adaptér, nepomohlo to. Dokonce jsem zjistil, že to dělá i když vezmu starší iPhone 6s a ten AUX a Lightning do něj zapojím separátně. Takže redukce Devia na to nemá vliv. Asi se hádá aux kabel a nabiječka, když odpojím jedno nebo druhý tak to nedělá. Zkusit koupit tu bluetooth redukci myslíte má smysl nebo ne z Alzy? Původně jsem tu devii chtěl vrátit a koupit originál redukci Apple, ale to bych si asi nepomohl, takhle můžu v nouzi nabíjet a poslouchat hudbu.
Jinak když mám přes tu redukci připojený pouze jack, tak je to jako kdybych měl ten jack připojený přímo v telefonu. Do rádia si bohužel přímo aux nepřipojím neb mám tohle starý hloupý rádio
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.