Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smartphone shuguo

Od: ladamuri® odpovědí: 6 změna:

mám telkefon z aliexpresu. v pořádku došel funguje až na jednu věs a to je problém dnes sem byl na bance a vyhladývač google play neumí a to i pomocí čtečky qr kodů neumí najít mobilní bankovnictví raifansenbank """tak neumí ale neumí nabídnout aplikace stocart a nebo kupmi na věrnostní karty, bal sem tedy u opraváře , a tah hledal stránku m,, aby mohl stahnout a přehrát android. , je tam android 6. telefon je ShuGuo – Smartphone G2 4G LTE,

fr.aliexpress.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Máte starý android 6,dnes je myslím 12-tka.Měl jsem taky mobil se 6tkou a nešlo mi nainstalovat mobil. bankovnictví od ČSOB.Hold některé apky na starém androidu nejedou.

lkjhgf
hodnocení

0x

Vrátit to nejde? Do 14 dnů od koupy

Pokuď nepude... napadá mě Lineage OS

hodnocení

dobrý den pane .. lkjhgf nevím vůbec o čem píšete, je mě 64let aa mobil mám na volání,sms a bankovnictví, ale hlavně ,že jej slyším .. pokud bych Vás mohl požádat o pomoc, jsem zajisté připraven ,,, pak přes email l

adamuri@seznam.cz prosím !

64 let a to se cítíte starý? Co bych měl podle vás říkat já když je mi o pět více?

A pokud píší rádcové že to má prastarý operační systém, tak je jasné že spousta aplikací na tom prostě fungovat nebude. Bude to sice telefonovat a esemeskovat (snad), ale právě bankovní aplikace jsou jedny z nejchoulostivějších na aktuálnost základních programů v mobilu (i počítači).

Lineage OS je Linuxový operační systém pro telefony (to by vám ostatně sdělil i Google), nainstalovat by ho tam musel někdo zkušený. A i potom by se mohlo stát že právě bankovní aplikace by na něm odmítly fungovat (vlastní zkušenost). Osobně bych radil nekupovat levné šmejdíky z Číny, ten telefon dát nějakému dítěti pro kontakt s maminkou a za 2-3 tisíce pořídit něco normálního.

hodnocení

SEM STARÝ A VELMI OPOTŘEBOVANÝ, 4X VÝMĚNA KLOUBŮ KOLENE, RAMENE, A 6 OPERACÍ TR. TRAKTU, HLUCHOTA A NA INZULÍNU !NĚKDY SI I ŘÍKÁM AŤ JAK TO MŮŽE TOTO VŠE ČLOVĚK ZVLÁDNOUT ALE ŽIJI. TO SE MNOU JEBNE AŤ JE KLID A PO TRÁPENÍ.

PROČ TEL. Z ČÍNY, ÚDAJNĚ NENAJÍ OMEZENÍ ZVUKU DLE NOREM eu, ALEJE FAKTEM ,ŽE TENTO MŮJ JE HLASITY!

hodnocení

0x
Koupit si zrovna na bankovnictví 7 let starý pochybný čínský telefon s 6 let starým systémem byl špatný nápad.
Lépe byste udělal s nějakým aktuálním modelem za tři tisíce korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]