Nejste přihlášen/a.
mám telkefon z aliexpresu. v pořádku došel funguje až na jednu věs a to je problém dnes sem byl na bance a vyhladývač google play neumí a to i pomocí čtečky qr kodů neumí najít mobilní bankovnictví raifansenbank """tak neumí ale neumí nabídnout aplikace stocart a nebo kupmi na věrnostní karty, bal sem tedy u opraváře , a tah hledal stránku m,, aby mohl stahnout a přehrát android. , je tam android 6. telefon je ShuGuo – Smartphone G2 4G LTE,
dobrý den pane .. lkjhgf nevím vůbec o čem píšete, je mě 64let aa mobil mám na volání,sms a bankovnictví, ale hlavně ,že jej slyším .. pokud bych Vás mohl požádat o pomoc, jsem zajisté připraven ,,, pak přes email l
adamuri@seznam.cz prosím !
64 let a to se cítíte starý? Co bych měl podle vás říkat já když je mi o pět více?
A pokud píší rádcové že to má prastarý operační systém, tak je jasné že spousta aplikací na tom prostě fungovat nebude. Bude to sice telefonovat a esemeskovat (snad), ale právě bankovní aplikace jsou jedny z nejchoulostivějších na aktuálnost základních programů v mobilu (i počítači).
Lineage OS je Linuxový operační systém pro telefony (to by vám ostatně sdělil i Google), nainstalovat by ho tam musel někdo zkušený. A i potom by se mohlo stát že právě bankovní aplikace by na něm odmítly fungovat (vlastní zkušenost). Osobně bych radil nekupovat levné šmejdíky z Číny, ten telefon dát nějakému dítěti pro kontakt s maminkou a za 2-3 tisíce pořídit něco normálního.
SEM STARÝ A VELMI OPOTŘEBOVANÝ, 4X VÝMĚNA KLOUBŮ KOLENE, RAMENE, A 6 OPERACÍ TR. TRAKTU, HLUCHOTA A NA INZULÍNU !NĚKDY SI I ŘÍKÁM AŤ JAK TO MŮŽE TOTO VŠE ČLOVĚK ZVLÁDNOUT ALE ŽIJI. TO SE MNOU JEBNE AŤ JE KLID A PO TRÁPENÍ.
PROČ TEL. Z ČÍNY, ÚDAJNĚ NENAJÍ OMEZENÍ ZVUKU DLE NOREM eu, ALEJE FAKTEM ,ŽE TENTO MŮJ JE HLASITY!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.