Jedine co chci je, aby hezky fotil...tak v tom případě se dívejte po fotoaparátu... proč na focení mobil? Když chcete jen fotit... dobrý foťák bude mnohem lepší...
To v dnešní době dávno neplatí. A vůbec, co je dobrý fotoaparát? Já fotím roky, začínal jsem analogem, potom digitální automaty až po zrcadlovku. Vše mám doma ještě a používám už jen zrcadlovku 2x do roka na speciální účely (svatby, astrofoto). Jinak už jen mobil. Těch výhod je celá řada, nechce se mi to vypisovat a pro běžného člověka k dokumentaci svého života je to perfektní. Nebo tiskne někdo ještě 20x30 cm fotografie? Zcela zásadní síla fotoaparátu v mobilu je software. To, co mi vyleze okamžitě po zmáčknutí spouště z iPhonu, by mi se zrcadlovkou + následnou úpravou ve Photoshopu zabralo čtvrt hodiny.
Zdravím , můj známý vlastní tento telefon a je hodně spokojený . Poměr cena/výkon je výborný . Fotoaparát taktéž skvělý . Hezký den Mario mobilni-telefony.heureka./...
V roce 2021 stál 7000 + , teď jeho cena klesla na 6000 . Pán chce sehnat mobil s kvalitním fotoaparátem, do 7000 . Bohužel , za tu cenu nic lepší ani není . Ty opravdu výkonné , které se mnohdy rovnají i normálnímu foťáku , stojí od 15 000 Kč . Hezký den Mario
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.