Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze odstranit slovník na Xaomi Redmi 7

Od: jaraz® odpovědí: 5 změna:

Mám Xaomi Redmi 7 Pro a při psaní zpráv ve watsapu i zpráv se mi vždy zobrazí nápověda slov a i když je nepoužiji někdy se slovo změní na což přijdu až po odeslání (dneska nem.Krč-odesláno Krev). Na Nokii se dal vypnout slovník T-9,tady v Androidu jsem to nenašel.Tel.je propojen s účtem google-chrom. Dal bych přednost psaní bez nápovědy i když to jako senior budu ťukat dlouho.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nastavení - Další nastavení - Jazyky a zadávání - Služba automatického vyplňování - změnit na Žádné

případně

Nastavení - Další nastavení - Jazyky a zadávání - Kontrola pravopisu - vypnout přepínač Zapnout kontrolu pravopisu

hodnocení

Děkuji za odpověď, mám obě mžonosti vypnuty a např.ve watsapu opravují a doplňují stále. Takže musím po sobě všechno pořádně číst a opravovat.*smich*

karel556*
hodnocení

2x
Ve WhatsApp ťuknout např. na napsání zprávy, zobrazí se klávesnice, ťuknete na zubaté kolečko pod smajlíkama, tam otevřete položku "Oprava textu" a vypnete požadované položky.
hodnocení

Karle, to je ono ,povedlo se Díky a vypnul jsem i další položku

karel556*

To je fajn že se zadařilo *zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]