Nalepené tvrzené sklo na tabletu udělalo vzduchové kruhy
Od:pirkoodpovědí:4změna:
Dobrý den, očistil jsem důkladně display tabletu čističem na okna a papírového ubrousku, pak použil 2 hadříky mokrý a suchý co jsem dostal k tvrzenému sklu, strhnul ochranou samolepku ze skla a opatrně touto stranou položil na display tabletu, snažil se vyhladit, stejně tam zůstalo spousta malinkých vzduchových kruhů. Kde nastala chyba? Vše jsem se snažil dělat důkladně. Jde to nějak ještě napravit? Děkuji
Kvalitní sklo jde opatrně odlepit a znovu nalepit. Může být vada skla, třeba i skladováním nebo výrobou nerovné. Používám starou debetní kartu na vytlačení bublin... Ale u starého rozsedleho telefonu to taky nepomohlo... Někdy se vyplatí to nechat u profika za 2x vyšší částku, a když se to nepovede, je to jeho problém
Koukněte se lupou do středu těch bublin. Pravděpodobně tam uvidíte nějaký drobeček. Ono se to nezdá, ale uhlídat i pár sekund takovou plochu, že na ní nespadne kousek vaší kůže (neustále se vám odlupuje) nebo zrnko prachu je dost obtížné. Chce to mýt omyté a otřené ruce, dělat to v prostředí, kde se nepráší a nanadklánět nad displej hlavu, protože i z vlasů neustále něco padá (nebo šátek). Mám rád folie s tlustou vrstvou gelu, který dokáže hodně pohltit. Tam se to položí jednou hranou na displej, protilehlou se pomalu klesá a gel se krásně sám přisává, jako by od té loložené strany natékal. Pokud tam ani lupou zrníčka vidět nejsou, měly by bybliny jít vytlačit. Ono to chce fakt praxi. Ideální je mít levně třeba z Čičiny koupených víc fólií a mít tak možnost levného dalšího pokusu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.