Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pád mobilu

Od: cfvg odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, když mi spadl telefon na zem z přikrytým krytem směrem na displej. Mohlo se něco v telefonu poškodit, nemůže se poškození projevit později? Telefon jsem otestoval v Samsung Members, vše bylo v pohodě. Výška pádu cca.1m Telefon Samsung Galaxy Note10.
Předem děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Mně osobně mobil spadl asi dvacetkrát a musím říct , že zatím jede . Nemyslím si , že by pád z jednoho metru mobil poškodil :)
S pozdravem
Mario

Chtěla jsem napsat to samé, minimáně 20x mi mobil spadl z jednoho metru a dosud se mu nic nestalo.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pokud nevidíte na povrchu mobilu mechanické poškození a když jde zapnout i funguje, tak ten pád přežil bez úhony. Zdravím!

re4zon
hodnocení

0x
Mohlo. Nemas to ale sanci zjistit jinak nez cekanim jestli se to nekdy nejak projevi, nebo rozebranim telefonu.

tomaso
hodnocení

0x
Samozřejmě ze mohlo a může se projevit časem. Ale teď už s tím stejně nic neuděláte, tak to nemá cenu řešit...

spisak*
hodnocení

0x
Skus se podivat na displej pot denim svetlem jestly tam nevidis zadnou prasklinu ani skrabanec je to v poratku pak to skus zapnout a vipnout a hlasitost jesly funguje tak je fse poratku

hodnocení

0x
Pro zajimavost , co je ten “samsung members”?
Btw otestuj zda foťák ostří na nekonečno (v auto i M.F.)
@herd - je to apka od Samsungu pro jeho telefony. Mimo jiné v ní lze otestovat myslím cca 24 funkcí mobilu, zda správně funguji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]