Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky

Od: petrjan odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, sháním chytré hodinky v podstatě se dvěma požadavky: 1. Připojení LTE, tedy slot pro SIM kartu a 2. operační systém Android, tedy přesněji Google Play, aby bylo možné stahovat do hodinek aplikace z Google Play. Jelikož se jedná o hodinky pro mého třináctiletého syna, neměla by cena dosahovat astronomických výšin. Vysvětlím: potřebuji hodniky, do kterých by se dala nainstalovat některá s aplikací na sdílení polohy, abych v případě potřeby dokázal syna lokalizovat na svém mobilu, zároveň hodinky, ze kterých by mi syn mohl v případě potřeby normálně zavolat a naopak, dále by to měly být hodinky, které by syn neodmítal nosit, protože mají dizajn pro šestileté děti. Děkuji PJ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner2
hodnocení

4x
Omluvam se za dotaz, ale opravdu potrebujete lokalizovat 13lete dite?

hodnocení

2x
Orientační představu můžete získat na internetu, Heureka, Alza, a mnoha dalších, syn bude vědět najít.
Zkuste se potom zeptat prodavačů v odborném obchodu zaměřeném právě na tento typ zboží. Zřejmě se budou ptát na další podmínky, také Vy budete potřebovat upřesnit informace. Vezměte sebou i syna, aby případně s Vámi posoudil i vzhled a funkce předváděného typu.
Nekupujte hned první nabízenou věc. V jiném obchodu mohou mít lepší.
Jako příklad třeba chytre-hodinky.heureka.cz/...
Omáčka k nim je až na konci. I recenze.
petrjan
hodnocení

Bohužel takové hodinky 13 letý kluk na ruku nevezme, Potřeboval bych hodinky, Které trochu "vypadají", nevíte o něčem přijatelnějším? Díky, PJ

hodnocení

0x
Nevymýšlejte hlouposti, počkejte rok..a kupte mu pořádné chytré hodinky (pokud je tedy vůbec reálně využije).
Tyhle "kompromisní" hlouposti většinou mají velmi malou výdrž baterie (to ale platí snad o všech hodinkách se SIM kartou) a jsou i jinak hodně "ořezané".
Slušné chytré hodinky (bez SIM) starší typy od 5tis, nové 8tis+
petrjan
hodnocení

Jenže já bohužel tu SIM v těch hodinkách potřebuju...

id
hodnocení

0x
Na tohle se jistě neptáte. Já být vaším synem, tak hodinky budu zapomínat doma nebo vypínat jako omylem. Buď mě budete věřit nebo žádný nástroj mě neuhlídá. Nenápadná kontrola rodičů je na místě.

petrjan
hodnocení

Děkuji všem za starost o zdravý vývoj a soukromí mého syna, ale hodinky se pořizují za konkrétním účelem a se synovým vědomím a vlastně na jeho žádost. Takže pokud na mojí otázku znáte odpověď děkuji za ní, pokud na ní odpověď nemáte odpovídat nemusíte - je to zbytečné. Doteď používal číňana z Aliexpresu, ale podle očekávání do roka a měsíce přestal fungovat, hledám kvalitnější náhradu a nemůžu nic najít. Děkuji PJ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]