Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje kamera pro spárování s mobilem

Od: qasil odpovědí: 10 změna:

zdravím, nevíte jestli existuje kamera kterou by bylo možno spárovat s telefonem android přes bluetooth?

děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já třeba používám toto: aliexpress.com/...

hodnocení

4x
Přes bt taháš jeden obrázek pár vteřin. Jako fakt si myslíš, že to utáhne video? Na to se používá wifi.

hodnocení

3x

Chcete couvat přes BT, hm. Já to jednou zkusil, kamerka si dělala svou wifinu a na ni jsem připojil mobil, vzdálenost možná tři metry. Couvání byla hrůza, málem jsem rozbil vše kolem. Ten mobil měl zpoždění dvě vteřiny...:(. Hledal bych řešení přes kabel.

jouty
hodnocení

0x

Záleží jako kameru by sis představoval, ale například akční kamery jdou spárovat s mobilem přes aplikaci.

qasil
hodnocení

uvažuji o malé kamerce na občasné použití jako couvačku na přívěs

Jako couvačku na přívěs můžeš mít běžnou parkovací kameru v provedení pro bezdrát. Sada má vysílač a přijímač Wifi abys je nemusel propojovat kabely. Přijímač pak má běžný žlutý konektor pro zapojení do monitoru nebo dvoudin rádia.

qasil
hodnocení

díky za názory, když jsem si přečetl recenze tak svůj požadavek přehodnotím.. drát je drát.

jardass

No hlavne analog je rychlejsi, do mobilu by se to muselo digitalizovat a tam je zpozdeni... viz digitalni vysilani DVB a jak prestali s casovou znelkou, protpze tam bylo zpozdeni i vic jak sekundy :) A nejen u DVBS (satelit), ale i DVBT (pozemak)...

U analogoveho vysilani (radie) je stale zpozdeni 0,0 sekund, takze to neni o dratu, ale o digitalnim de/kodovani , podle meho nazoru...

Opravte mne pokud se pletu

Ale analog s nepoužívá už (pokud nemyslíš zrcátko a zpoždění rychlosti světla)
Zpoždění digitálního přenosu přes kabel může být od 30 do 150ms (nekomprimovaný přenos jako HDMI...) v případě USB nevím

hodnocení

0x

BTW, kamera nebo aplikace musí umět převrátit obraz (jako zrcadlo).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]