Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s připojením na wifi z telefonu

Od: monika1498* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, poradíte mi někdo proč když se chci přihlásit na jakoukoliv wifi z telefonu, tak mi to hlásí přístup odepřen nebo zamítnut?. Hledám kde mžu ale nemůžu nic najít co by tenhle problém vyřešilo. Předtím to normálně fungovalo. Děkuji za případné odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x

Aktualizovat Op. Systém (pokud chceš aktualizace), vyčistit/optimalizovat telefon a provést RESTART (restart si neplést s vypnutím a zapnutím telefonu !). Zapnout wi-fi na ikonce po stažení z horní lišty/nabídky nebo v Nastavení>Bezdrátová připojení a sítě(na Androidu 7 už je možno rovnou přejít po Nastavení na Wi-Fi)> Wi-Fi a aktivovat wifinu zátržítkem. Potom dát vyhledat dostupné sítě nebo pokud se nemůžeš připojit na známou síť a víš že je heslo správné, odinstaluj/odeber tuto síť a nech ji znovu nalézt. Poté zadej heslo a mělo by dojít k připojení. Mě se tohle párkrát také stalo v "domácí" síti.

hodnocení

0x
Restart mobilu proveden? Režim Letadlo vypnut? A typ mobilu...?
monika1498*
hodnocení

Provedeno a vypnuto. Typ mobilu Huawei L21. Starší telefon, který slouží pouze na jednotlivé aplikace a vyřizování. Zkusila jsem i zrušení a obnovení sítí a stále nic. Wifi mi to vyhledá a po zadání hesla se objeví přístup zamítnut.

Aktualizace softwaru? hardreset.info/...
monika1498*
hodnocení

Aktualizace jsou v pořádku a nastavení wifi taky. Opravdu nevím čím by to mohlo být. Na internetu sem se dočetla, že to může být nějaký black list a nebo že mám obnovit nastavení sítě, což jsem udělala a stále nic. Jen doufám, že tenhle problém půjde vyřešit.

Stavte se v prodejně svého operátora, tam určitě bude někdo ochotný, kdo vám na to koukne.

monika1498*
hodnocení

Děkuji moc. :)

hodnocení

0x

Koukala jste, jestli není wi-fi zakázána?

monika1498*
hodnocení

Jak to zjistím prosím?

Nastavení - Wi-Fi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]