Nejste přihlášen/a.
Při přepínání programů na se na TV sekl obraz a přestalo reagovat
i DO, po chvíli obrazovka zhasla. Po odpojení od sítě a opětovném zapnutí a podržení power tlačítka na DO, (pro restart TV) asi na12sekund se na obrazovce rozsvítí (uvítací Samsung QLED TV)
ten po chvíli zhasne, ale TV už dál nestartuje, obrazovka zůstává tmavá ,žádný zvuk (kontrolka na TV svítí a je i napětí 5V na USB) . Tlačítka na DO zřejmě reagují jelikož kontrolka na TV bliká při spínání ,ale obrazovka zůstává tmavá a nic se neděje, jen tlačítko power opětovně TV zase zapne, kontrolka zhasne.
Přijde mi to jako kdyby se vymazal "operační systém" televize, ale takhle se to chová i při poruše podsvícení LCD zobrazovače, případně když z antény (antenní zásuvky) nebo set-top boxu nešel signál do televize, zkontroluj tedy kabely pro antenu, zda jsou správně zastrčeny konektory. Vyzkoušej připojit nějaký zdroj signálu v USB portu, např. flashdisk, jestli televize zareaguje na jiný zdroj. Zkus telku odpojit i na půl hodiny od elektriky a znovu připojit jestli se něco změní. Pokud je to rozbitým podsvícením displeje, tak televizi systém nespustí-vypne ji(ochrana zdroje). Kdy byla televize vyrobena/stáří televize?
ještě bych chtěl připojit , že po odpojení ze síte podržení tlačítka power a současně připojením do sítě TV po opětovném rozsvícení loga samsung a pohasnutí, se displej po několika sekundách slabě rosvítil modrobíle (zřejmě podsvícení) a za pár sekund zase zhasl.
Měl jsem podobnou závadu na Q70 14 dní před koncem záruky.TVzhasla a po opětovném zapnutí už jen logo a vypnutí.Tv jsem po konzultaci se servisem samsungu v HK, jim dovezl do opravy.Následovala výměna základní desky,od té doby funguje lépe než když byla nová.Jinak výměna stála 4500 i s prací a opraveno bylo za 3 dny.Opravu jsem neplatil a tv mi zpět dovezli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.