Nejste přihlášen/a.
"...kdybych koupil novou asi ušetřím na energii"
Energie určitě trochu ušetříte, ale o to víc Vás bude stát kupování nových lednic každé 3 až 4 roky (těsně po záruce) . Kurvítka fungují spolehlivě.
Pokud nejsou uvnitř popraskané plasty a termostat funguje, na lednici se ti nic nerosí a zapne se ten termostat jen občas za den v těchto vedrech, neměnil bych. Také mám kombinovanou lednici ARDO 23,5 roku, odchází už termostat, budu muset koupit novou, chtěl jsem s velkým mrazákem nahoře, ale výběr je dost omezený.
4 ze 6 je dobré(termostat v pohodě), já už jsem s termostatem hned na kraji za spínačem a námraza vzadu nahoře+prasklina svisle dolů.. Zkrátka už novou. Samozřejmě koupit novou můžeš, tvoje nynější lednice má 80 nebo 110 Wattů podle chladiva, tak jestli potřebuješ i stejný odběr elektriky nebo menší odběr, proč ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.