Chybička se vloudí . Samozřejmě reklamovat, ale dá se zvyknout - jde jen o 3 lačítka .
Kdysi jsem měl kalkulačku s "gumovými" tlačítky. Tlačítka postupně ztrácela funkčnost, takže jsem gumovou fólii rozstříhal a poskládal tak, abych mi fungovalo to nejpotřebnější. Samozřejmě předtištěné funkce na tlačítkách pak logicky nesouhlasiy se skutečností. Chvíli sice trvalo než jsem si zvykl, ale po čase mi ovládání té šifrované klávesnice nedělalo žádné větší problémy .
Nedělejme si iluze... Dnes je často zmetek i výrobek nelevný... Kontrola je asi až to poslední na čem záleží... Třeba na takovém PS5 (SONY) chrčí, hučí mechaniky Blu-ray normálně (ověřeno), software neodladěné... To co se už na PS4 povedlo vymakat, tak na PS5 začíná pracovat zřejmě nějaký nový pracovní kolektiv... A to platí na mnoho výrobků... Dokonce se už i bojím třeba i slova "německá" kvalita... Toť zkušenost!
Vyzkoušejte prodejce, ať vám zavolá z tohoto přístroje. Ale jinak je to o zvyku... naučíte se... Jinak výměna v záruce. Ještě jsem neviděl, až zde. Teď si představte, že by to bylo na displeji dotykového...
Hezký... Zajímá mě, jak tohle mohlo vzniknout, ale třeba doměnka je, že každá číslice je díl, co se vyrábí zvlášť , kompletuje to automat, a někdo se uklepl v skriptu, který díly patří kam a montážní linka prostě dávala označená díly na svá místa ... a pak nahlásila chybu, že díly N7,8,9 došly dřív než se předpokládalo. Taky mě zajímá, jestli se u někoho neválí "pytlík 456"... Jinak mě je jedno co mám na klávesnicích, nedívám se, kde jsou jaká písmena ... I když asi u androidí klávesnice nebo apple klávesnice bych to netvrdil, ale to je jen odlišností od WIndows+Linux layoutu znaků &^~*
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.