Nejste přihlášen/a.
Mám meteostanici Emos WSA-502 a venkovní čidlo mě spadlo ze 7. patra dolů na beton a doslova se roztříštilo. Jiné nemohu sehnat. Má to frekvenci 868 Mhz. Šlo by použít čidlo od jiného výrobce, ktré má stejnou frekvenci?
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
K dodání po 25.7. conrad.cz/...
Vše odtud, 5 stránek produktů conrad.cz/...
S kmitočtem 868 je jich tam více...
Vše odtud, 5 stránek produktů conrad.cz/...
S kmitočtem 868 je jich tam více...
Já mám třeba toto mironet.cz/...
Původně tam bylo jiné, takže u tazatele vyzkoušet...pozjišťovat další údaje. Ptal se na jiné výrobce...Potřebujeme znát typ čidla...
Původně tam bylo jiné, takže u tazatele vyzkoušet...pozjišťovat další údaje. Ptal se na jiné výrobce...Potřebujeme znát typ čidla...
pro nonek. Tak jde o to, zda-li ty čidla budou komunikovat s tou Meteostanicí. Protože čidla mají leckde, ale jaká. Vyzkoušet - ale jak?
Zkušenost s teploměrem s čidlem 433MHz... rušilo ho kde co, i další teploměry sousedů, prostě co den, to vypadlé měření. Přešel jsem na 868 a problémy vymizely... až na to, že časem odešlo čidlo... použil jsem náhradní, funguje dodnes... Zkusím ještě hledat, pro vás..
Dle návodu k meteostanici umí až tři kanály... aspoň na jednom z nich by komunikace s čidlem mohla fungovat;
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]