Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesilovač na pětistrunou basu

Od: sula odpovědí: 1 změna:

dobrý den .mám postavenou bednu s jedním reproduktorem,basovým 100w a používám kytarový zesilovač HARTKE 60 mám ho naplno a jsem zvukově slabý a reproduktor se ani nehne.když použiju GAIN tak se zvuk zesílí ale bustří mi baskytara.hrál jsem 40 let v kapele tak jsem nic takového nepotřeboval hrál jsem přes dobrou zvukovou aparaturu teď chodím zaskakovat a jsem slabý .Když koupím nový zesilovač musí být silnější než bedna? děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jano123
hodnocení

0x

Ja by som Vám doporučil, zoberte bedňu a zosilovač do kapely,

a vyskúšajte ich samostatne, tj. Vašu bedňu s reprom na ich zosilňovač s výstupom na basový reprák,

a Váš zosilňovač vyskúšať na basovom repráku kapely. Podla mňa je to najrýchlejší a najlacnejší

sposob. Tam už aj laik zisti zadrhel, prípadne poradí.

Zosumarizujem:

1. overite frekvenčnú charakteristiku Vášho zosilňovača,

2. reproduktor + výhybku Vašej bedne...*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]