Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak instalovat emailovou adresu do telefonu?

Od: aje odpovědí: 7 změna:

Dostala jsem nový telefon Samsung a stále se mi nedaří instalovat si emailovou adresu. Prosím, poradíte mi?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Otevřu Gmail, napíšu mail a heslo. Pokud máš seznam, stáhnu aplikaci na maily ze seznamu, napíšu mail a heslo.
Emailová adresa se neinstaluje, instaluje se emailový klient, do kterého se následně přihlašuje emailovou adresou.

hodnocení

0x

Jak to děláš? Povídej, přeháněj.

hodnocení

0x

u některých schránek nefunguje automatické nastavení a je potřeba zadat adresy poštovních serverů, porty a typy šifrování ručně. Taky se někde používá jako přihlašovací jméno celá adresa, někde jen část před zavináčem.

To vše zjistíte u svého poskytovatele e-mailu. Např. pro seznam.cz tady

Vás zajímá pravděpodobně IMAP pro příjem a SMTP pro odesílání.

hodnocení

0x
a čím mailovou adresu? máš k ní údaje? chceš z ní odsílat,přímat neb obojí? Nebo mít prostě údaje někde?

hodnocení

0x

Zrejme autor mysli gmail konto kvoli sluzbam od google. Tam moze byt jediny problem, zle heslo.

Taky může být špatný číslo portu.

xc
hodnocení

0x

A kde máte email, na seznamu nebo na gmailu?

Pokud na gmailu, tak tam nechápu, co může být za problém? Vždyť je to operační systém Googlu u toho Samsungu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]