Nejste přihlášen/a.
Podstatné je, zda jste opravdu Marci z Budějovic, nebo Jana z Kladna. Pochybuji, že by se trefil ve jménu, městě a navíc to číslo telefonu.
Myslím si, že to má na svědomí nějaká Vaše známá. Má třeba tohoto kamaráda, kterého Vy neznáte a pokud je on sám a Vy také, chtěla to nenápadně dát dohromady. Proto kamarádovi prozradila Vaše č. telefonu i to ostatní.
Pokud se Vám fotka líbí a pěkně se s pánem komunikuje, nemusí hned být Váš partner, ale klidně kamarád. A třeba Vám jednou i vysvětlí, jak to všechno s tím telefonem bylo. Jaga.
Jinak buďte obezřetná, aby ho po čase nenapadlo Vás požádat o půjčku. Samozřejmě nevratnou.
Kde vy chodite na tie divne napady, ze chlap sa chce kamaratit, citam to od vas dost casto. Mozno, ked ma 75 a je po operacii prostaty. Normalny zdravy chlap chce sex, niektori vratane vazneho vztahu / manzelstva.
Toto je :
- chlap, ktory posle 100 sms s tym, ako sa jedna zenska chyti a ide mu o vztah a / alebo sex
- obycajny omyl v cisle, tu je ale divna ta snaha hned sa schadzat a posiela fotku
- v horsom pripade podvodnik, ktory vas bude chvilu oblbovat a potom sa mu zrazu stane nehoda a bude nutne potrebovat pozicat 50 000 CZK a viac
Hlavně když jsem tady už dostal vynadáno a posláno někam že neberu neuložená čísla.Snad každý už může napsat SMS nebo e-mail nebo dopis.Nebo e-email sám sobě.
Prostě nereagovat a po pár pokusů dají pokoj..Viděla jste tu reportáž na Seznamu kdy vězni volajíKde asi tak a nabízejí služby?Kde asi tak berou ty tel. čísla? Začnou např. 670 ...000 a jedou nahoru do 670...999 a pak další...- to je příklad.
mh: a co máte za telefon? značku? To je tajné? No ale rozhodně NEODEPISOVAT ANI NEVOLAT !
Už jsem tady dostal nadáno že neberu neznámá čísla a že je neberu se vyplatilo.Mám net., tak se můžu na to tel. číslo podívat až budu v dosahu kdo a co to je.Stejně je to nějakej markening nebo pojištěnía různí podvodníci o které nestojím.
Blokovat úplně to nejde protože volají pokaždé z jiného čísla.
Přesně tak, jen paranoik, a někdo v exekucích nebereš neznámá čísla
Původní tazatelka, no ať si zkusí dát svoje telefonní číslo do Googlu, možná se bude divit, digitální stopa někde z inzerce apod. tam může být jméno i obec.
Bazos to az nedavno blokoval, ze uz by se to nemelo indexovat.
To je nějaká povinnost "Zvedat neznámá čísla"?
Já to taky nedělám. Proč taky.
A vždyť i tel. operátoři varují "pozor na neznámá čísla"
Tak schválně, svoje t.číslo které mám už 15 let, sem hodil do googlu a vono nic, zajímavé
A dal si ho do uvozovek a dal si ho po trojicích? Samozřejmě, pokud jsi nikdy číslo inzeroval, nic neprodával,..., No ale to byl typ proto za telku, jak mohl nějaký neznámý jí zavolat...
je totiž časté, že chlapi projíždějí inzerci, a pak na ty inzeráty volají a snaží se tu bábu sbalit. setkal jsem se s takovým postupem... anebo spíš tedy píšou než volají abych byl přesný, což je přesně případ tazatelky.
Ano dal i do uvozovek, po trojicích, bez (z) předvolbou atd...,
Chlap který prohledává inzerci pro zbalení ženy , je jen normální úchyl, nic víc nic míň
Tím líp, nezvedat neznámá čísla a neodpovídat na SMS, rovnou blokovat.
juraja a ostatní - Nezvedat neznámá čísla je paranoia. Nikde není řečeno, že se po zvednutí telefonu musím s volajícím dál bavit. Nevím, jak Vám, ale mně nevolají pouze známí, ale třeba finanční úřad, pojišťovna, policie, cestovní kancelář, která potřebuje doplnit údaje k zájezdu, nový zájemce o pronájem bytu, přítelkyně, které se zablokoval mobil a volá z půjčeného telefonu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.