Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit kontakt ve WhatsApp?

Od: glomba® odpovědí: 6 změna:

Párkrát se mi na whatsapp ozvali podvodní zájemci o inzerované předměty, chci tyto kontakty vymazat, ale nepodařilo se mi to.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V Androidu
Klikni na jméno, potom vpravo nahoře na 3 tečky nad sebou. Tam klikni na Více >
A potom si můžeš vybrat: vymazat, zablokovat, a další...

hodnocení

2x
Android... WhatsApp...vybrat nechtěný kontakt... nahoře vpravo tři tečky...Zobrazit kontakt...Zablokovat nechtěný kontakt.
Nebo, pokud je v Kontaktech...vybrat nechtěný... tři tečky nahoře...Smazat
...co verze Androidu, tak trochu rozdily...hejkal byl rychlejší...

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ikona Kontakty a tam klepnout na nechtěný kontakt. Vpravo nahoře Upravit a zcela dole Smazat kontakt. Zdravím!
doplněno 26.06.22 09:24: glomba - tak mate jiný mobil. Já mám iPhone.

hodnocení

Podle vašeho návodu se mi dané možnosti vůbec nenabízejí.

hodnocení

Já tam nemám to vymazat nebo odstranit. Mělo by to být asi někde jinde, ale kde?

hodnocení

0x

Tak u mne je to tak, že kliknu na toho dotyčného, co mi něco napsal a jelikož ho nemám ve svém seznamu, tak se mi ukáže nabídka : "nahlásit, zablokovat, přidat ke kontaktům". Takže ve Vašem příoadě bych klikla na "zablokovat". Na těch 3 tečkách musíte kliknout na "více" a pak se Vám objeví nabídka, kde máte také možnost vymazání a blokování. Teda já to tak mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]