Nejste přihlášen/a.
Prosím, je možné zablokovat a případně kde a jak, stahování foto z mobilu do počítače. Dosud bylo funkční. Viz Redmi 8. Děkuji za radu. Karel P.
Mě jednou nešlo stahovat do počítače z iPhonu proto, že jsem měl úplně ucpanou paměť (skoro úplně zaplněné celé úložiště ) na tom telefonu, možná, jestli to není tvůj problém?
pokud máš dost místa v telefonu, no tak vyzkoušej jiný počítač.
Jeúplně jedno o jaký mobil s Androidem se jedná. Ale stále nechápu podstatu - co to znamená že soused "Konal"?
Přátelé, prosím vás, může mě to někdo přeložit? Já vůbec netuším o co jde. Asi o fotky v telefonu, si tedy myslím, ale nevím, pouze se domnívám.
Bez "překladatele" zcela jasně položeného dotazu, opětovně uvádím dotaz ze dne 25..6.22 ,20:27 hod. "stažení foto z mobilu do popčítače". Stačí pro pochopení? Myslím jedno. Nechám to po dovolené na servisu příslušných mobilů. Jnak děkuji za Vaší snahu...KP
Dotaz je naprosto nesrozumitelný. Popište podrobně, co vám nefunguje. Kam fotky stahujete? Jaké máte připojení k cílovému úložišti? Používáte nějaký obslužný program nebo prosté kopírování? V kterém kroku co nefunguje?
No, chápu tolik, že chceš stáhnout fotky z mobilu do počítače. Nejjednodušší to je kabelem. Spojíš mobil s kompem kabelem a komp hned pozná, že se připojil mobil a nabídne stažení fotek.
To ti asi nefunguje. Ovšem proč ti to nefunguje, to tady nikdo netuší. Problém může být v telefonu, v kabelu i v kompu.
Popiš JASNĚ A SROZUMITELNĚ co a jak děláš, jestli to něco píše. Ovšem srozumitelně. Dotaz je asi srozumitelný pro tebe a tím to končí. Ostatní z toho popisu nechápou vůbec nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.