Nejste přihlášen/a.
Mám telefon Motorola Moto G30, operátor T-mobile. Manželka má totéž a oběma se nám už několikrát stalo, že telefon zničeho nic začal vytáčet tísňovou linku. Někdy je to při rozsvěcení displeje, někdy třeba při otvírání aplikace (naprosto nesouvisející s tísňovou linkou). Mám podezření, že se to děje od doby, ky proběhla velká aktualizace Androidu. Máte s tím někdo zkušenost? Víte jak to odstranit?
0x
Dík za radu, ta čtečka otisků mě nenapadla. Mezitím jsem to vyřešil tím, že jsem v nastavení našel možnost vypnout tuto službu a pro jistotu jsem si jako tísňovou linku nastavil místo 112 číslo manželky. V tom nastavení sice píší, že služba se spustí, když se alespoň 5x stiskne vypínač, to jsem 100% nikdy neudělal.
0x
To ať si mě klidně šmírujou, ale ať mi nevytáčí tísňovou linku. Ale zdá se, že už se to povedlo deaktivovat (viz výše).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.