Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redmi 4X historie zpráv sms

Od: vectrak® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

obracím se na vás s velkou prosbou, pročítal jsem zde stránky, ale k odpovědi na svou otázku jsem se nedostal.

Vlastním mobilní telefon Redmi 4X a mám problém s sms zprávami, které jsou v telefonu. Počítadlo mi ukazuje přes 9000 zpráv, ale když jsem potřeboval u konkrétního člověka dohledat zprávu v historii, tak mě to pustilo jen o měsíc zpět a dále ne, přitom u Redmi 9 kterou má manželka to lze bez problém rolovat až kam potřebuje.

Bylo by možné mi prosím poradit, jak se do těch zpráv dostanu nebo kde je mám hledat, předpokládám, že když počítadlo funguje, tak zprávy někde jsou. Doposud jsem to nepotřeboval, ale teď když je to opravdu důležité, tak by mne zajímalo jak se k nim mohu dostat.

Předem děkuji za zprávu či radu, hezký zbytek dne.

Zdeněk

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Můžete zkusit stáhnout jinou aplikaci pro správu SMS, například "Zprávy" od Googlu nebo třeba aplikaci Textra. Stačí jí pak povolit přístup k SMS a pokud v telefonu skutečně jsou, měly by se tam zobrazit.

hodnocení

0x
A to počítadlo senalezne kde v menu?
Řekl bych že myslí tohle. Taky Xiaomi.
Redmi 4X historie zpráv sms

hodnocení

ano přesně tohle počítadlo jsem myslel, přičítá i odečítá zprávy, tak jsem usoudil, že někde uložené budou... mám jen základní aplikace v telefonu z doby, kdy byl nový... tak jsem ani nepočítal, že se nedá dostat na staré sms zprávy

hodnocení

Tak se povedlo dohledat potřebné zprávy, díky té aplikaci Textra... Děkuji

Jinak stejnou odpověď ohledně Textry jsem dostal i z Xiaomi.cz a důvod mého problému pravděpodobně chybná aktualizace. Teď mám co jsem potřeboval a pokračuji dál v sms na původním základu v telefonu, počkám na případnou další aktualizaci jestli teda u tohoto staršího telefonu bude. Textru si samozřejmě nechám také.

Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]