Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Sencor - z menu zmizel DVB-T tuner - proč?

Od: koczka odpovědí: 3 změna:

Mám Tv Sencor CTV-2960DVBT. Je to jeden s posledních typů klasických CRT televizorů, které byly vybaveny anlog. tunerem i DVB-T tunerem. Je starý asi 3 roky. Stalo se to, že mi z nabídky v main menu zmizel rámeček " Digitální " a to jak příjem, ladění atd. Jako by digitální tuner vůbec neexistoval . V kolonce " verze SW " se mi objevilo pouze toto :- - - - - - Jak se mi mohl tento software poškodit?

V menu ale zůstalo vše, co se týká analog.příjmu.

Co s tím? Poraďte prosím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Což takhle dát tovární nastavení a potom znova naladit.

koczka
hodnocení

To už jsem zkoušel. RESET. Funguje pořád jen analog. Dig tuner úplně z nabídky zmizel. Nechat znova nahrát firmware?

misstech

Skuste zkontrolovat nastavenie krajiny - podobny problem som mal pri inej znacke TV - Samsung. Po nahodnej zmene tohoto parametra na Country Slovakia zmizly z menu niektore polozky. Ked som to vratil na Germany, objavili sa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]