Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci-li jít na data musím restartovat mobil

Od: hannah odpovědí: 4 změna:
Neřešil jste někdo stejný problém? Mám dát mobil k reklamaci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seraphico*
hodnocení

0x
To se mi stane tak jednou za půl roku. Pokud se Vám to stává pravidelně, tak mobil určitě k reklamaci dejte.

hodnocení

0x
Dělal to můj mobil kdysi dávno (10 let zpátky?) Sony Ericsson xperia x10 mini pro. Při přechodu z wifi na data bylo asi v 50% případů potřeba mobil restartovat, jinak se nechytil. Byl už z druhé ruky a bez záruky, vyřešit se mi to nepodařilo, takže jsem si koupil jiný, bylo to děsně otravné.

hodnocení

0x
Kdysi mi to dělal mobil s androidem 4, ovšem jen s některým operátorem, takže při reklamaci nemusí být snadné dokázat, že je problém v mobilu. Ne, že by to bylo konfortní řešení, ale můzete místo dlouhého restartu zkusit na několik sekund zapnout mód letadlo, a pak ho zase vypnout.

hodnocení

0x
A co se.děje před restartem? A jak se to opakuje(kdy je nutné dát restart znova)
Co se stane když restart nedáš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]