Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám datovou SIM kartu, kterou chci používat na chatě pro více zařízení (notebook, telefony). Přemýšlím, zda zakoupit přenosný LTE modem nebo použít mobilní telefon, který se mi doma válí bez užitku (Samsung S5)?
Chci taky koupit modem LTE . Jde to taky z telefonu propojit do notebooku? Sim karta by byla v telefonu místo modemu a internet by jsem používal v notebooku? Tak by to šlo? Cez kabel?
Ano, jde to i přes kabel, ale možná ne z každéh mobilu. Já mám v možnostech hotspotu i hotspot přes USB kabel (v počítači se to tváří jako nová síťová karta)
I mobil / tablet postačí, využívám tak starý iPad mini 3, který už výkonově nestačí na moje použití, ale díky větší baterii a dobrému příjmu a hliníkovému tělu, dobře snáší i delší poskytování hotspotu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.