Nejste přihlášen/a.
Přemýšlím jak zlepšit domácí síť. Abyste byli v obraze - v rodinném domě je router, který je dobrý, stabilní, ale nedosahuje ven tam kam chci. Jelikož s opakovači nemám zkušenost přes zdi a myslím, že je to na nic, tak bych asi raději volil mesh systém, ale nevím jaký. Chtěl bych okolo 2,5k max - zamlouvají se mi tp linky.
Router je asi 30 metrů vzdušnou čarou od místa kde chci mít signál a vadí v cestě zeď, skříň se zdí, potrubí, zeď a pak je už ono místo, a je trošku níže než pozice routeru.
Router je asi 30 metrů vzdušnou čarou od místa kde chci mít signál a vadí v cestě zeď, skříň se zdí, potrubí, zeď a pak je už ono místo, a je trošku níže než pozice routeru.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tupak
Kabel bez vrtání nebo stupidniho proplétání, aby nepřekážel, není možné di pergoly dostat. Takže toto nepřipadá v úvahu. Máte nějaký jiný nápad?
To chce jen chtít a vše jde.
Já vrtal asi deset děr, než jsem se dostal od routeru k venkovní zdi u pergoly. Pak ještě vykopat pro Kopoflex s kabelem od baráku do pergoly.
Od routeru k pergole to je přímo asi 25 metrů, ovšem potřeboval jsem skoro 50 metrů kabelu.
Drátu se nic nevyrovná.
Já vrtal asi deset děr, než jsem se dostal od routeru k venkovní zdi u pergoly. Pak ještě vykopat pro Kopoflex s kabelem od baráku do pergoly.
Od routeru k pergole to je přímo asi 25 metrů, ovšem potřeboval jsem skoro 50 metrů kabelu.
Drátu se nic nevyrovná.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]