Dobrý den, stáhla jsem si aplikaci Mobilní klíč eGovernmentu na platformě Android a hlásí mi to chybu po spusteni aplikace, že je překryta jinou aplikaci, nemohu ale přijít na to jakou jinou..prosím, poradíte mi, co s tím? Jak to zprovoznit? Moc dík PS: Mam mobilní telefon Huawei 20 Lite A. Gerlich
Nejjednodušší bude, když stávající apku smažete a stáhnete znova. Po prvním otevření se ptá, zda povolíte spouštění na pozadí a vy jen potvrdíte...A taky nesmíte mít root...ale podle znění otázky asi ne...
tanetka
No já se k tomu ani nedostanu, protože mi to hned hodí tu chybu ohledně překrytí a vůbec se nedostanu k tomu běhu na pozadí, odkazuje mi to na nějakou nápovědu, na tu jsem se také koukala a žádný problém jsem nezjistila. Nedá se nějak zjistit, která aplikace je tedy problémová a prekryva tu aplikaci? Děkuji A.G.
Dělá to i po odinstalaci aplikace? A novém stažení...?
tanetka
Ano, dělá. Zkoušela jsem už x různých způsobů i z té jejich ofiko nápovědy, na kterou mě odkazují v té aplikaci, jak to hlásí tu chybu překrytí a nemohu se prostě dopátrat.
Ahoj, otevírám starší téma. Na mém tabletu Lenovo to byla systémová aplikace Lenovo levision. Aplikace - přístup ke speciálním aplikacím - zobrazit přes ostatní aplikace - a v pravo nahoře tři tečky: zobrazit systémové aplikace. A teď postupně vypínat a zkoušet, co zabere... Lenovo Tab M10, Android 10
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.