Zdravím, koupil jsem z Bazoše docela náhodně hodinky, ani mi nezáleží na značce nebo tak. Ze zvědavosti jsem zkoušel vyhledat, kolik asi stojí nové, ale nemůžu je najít. Vzadu na hodinkách je napsané BT Bentime BT1950-1H09GBA. Hodinky s tímto označením nikde nejsou, kromě dvou e-shopů: luxus-shop.sk/... A ještě na jednom, který vypadá úplně stejně: sperkovnice.eu/... Je možné, že se jedná o nějaké hodinky, které ani nejsou vyrobené značkou BT Bentime, že by to byl podvod (fake Bentime)? Zdají se mi kvalitní, pěkné... Nebo napadá někoho, proč to tak je? Jo a ještě :D jak se ovládá ten tachymetr a co to vlastně je? Stopky? Děkuji.
Hodinky se mi líbí,hezké,ještě řemínek.Tachymetr slouží k určení výsledné rychlosti pohybu. Jakmile auto, kterému chcete změřit rychlost, vjede do měřeného kilometru, zapnete stopky. Jakmile kilometr auto projede, stopky vypněte. A pak už se jen stačí podívat, na kterém čísle tachymetru se ručička na hodinkách zastavila. Pokud tedy autu trvalo projet jeden kilometr 20 sekund, tachymetr bude ukazovat 180.
destik*
Řemínek mám, jen jsem teď měnil baterku tak byl sundaný. Ten tachymetr - to je zajímavé, nikdy jswem o tom neslyšel.
mate59
Nechal bych je přetěsnit/dělám to vždy s výměnou baterie/,pak s nimi plavu i potápím se.
destik: To že jste o tachymetru nikdy neslyšel, značí, že jste pravděpodobně hodně mlád (to ale není žádná nemoc)..Dříve byl tachymetr téměř na všech hodinkách typu chronometr.. Dnes v době GPS a chytrých hodinek to již v podstatě není potřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.