Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyúčtování Vodafonu

Od: vf odpovědí: 8 změna:
Kdo máte operátora Vodafone a chodí vám měsíční vyúčtování, bývá to fa emailem nebo papírově do schránky? Mám nově tarif a je divné, že email nežádali *ee*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

vyučotovaní chodí sms zpravou nebo je najdte ve vodafone samoobsluze

17.06.22 18:48

Taky sms.

hodnocení

2x

Vyuctovani bude mit v Muj vodafone. K vyuctovani se dostane pouze pokud budete mit prihlasovaci udaje jako Admin, ne jen jako uzivatel. Jinak se Vam vyuctovani vubec v Muj Vodafone nezobrazi. Veskere zmeny jdou zaridit na pobocce Vodafonu, takze i vyuctovani do emailu nebo papirove do schranky a nebo pristupove udaje k prihlaseni jako Admin. Zalezi , co Vam vyhovuje.

vf
hodnocení

Děkuji, samoobsluha po zadání Ad.H. funguje a prozkoumávám jen nemohu najít svůj nahlášený bank.účet, poradíte kde hledat?
petrm

Vyúčtování mi chodí emailem. Nevím, co znamená Ad.H., ale v samoobsluze mám v menu nahoře volbu Vyúčtování, tam vidím, co jsem zaplatil i s fakturami. Případně i kolik mám zaplatit.

vf
hodnocení

Tj."Admin.heslo". Jinak máte snad někde uveden i svůj bank.účet,kam se vrací event.přeplatky?
petrm

Platím přes SIPO a žádné přeplatky nemám, platím to, co mi VF vyúčtuje, takže není co vracet. Když jsem přecházel do VF z UPC, tak sice nějaké přeplatky vznikly, ale to se řešilo tak, že o přeplatek snížili další platbu.

mnd®
hodnocení

0x

Mám to v ,,samoobsluze,, pak v e-mailu a ještě SMS.Když zaplatím,tak mi přijde děkovná SMS že mám splněno.Když místo např.370 zaplatím 400 tak v příštím vyučtování si to srovnají a platím o třicet míň.Takže přeplatky jako takové se nevrací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]