Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátové sluchátka a mp trojka

Od: 522xboy® odpovědí: 14 změna:
Jak propojim mp trojku s bezdratovyma sluchatkama když to nemá bluetooth.dekuji mnohokrát za odpověď

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

4x

No to je potřeba něco jako aliexpress.com/... . Já to používám jako BT přijímač, ale funguje to i jako vysílač - tedy přivede se k tomu audio signál a ono ho bude vysílat přes BT.

Problém je v tom, že přístroj musí být zapojen do USB konektoru, přes který je napájen vysílač BT. Muselo by se sehnat něco s napájením na baterie. Pokud ale něco takového existuje, bude to nejspíš dražší než nový přehrávač mp3 vybavený BT.

@orion o powerbance jste ještě neslyšel? Nejlevnější s jedním článkem pro toto zařízení bude bohatě stačit.
mironet.cz/...

O powerbance jsem slyšel, dokonce mám dvě doma. Takže tazatel koupí BT vysílač, k tomu powerbanku, celé to pospojuje s přehrávačem a tohle prodrátované trio bude nosit k poslechu mp trojek *palec2* Jestli nebude lepší nový mp3 přehrávač.

kolder92
hodnocení

1x

Se starým přehrávačem to asi moc dobře nepůjde. Jdou koupit bluetooth receiver. Já ho takhle používal s DVD přehrávačem, ale k mp3 přehrávači s ito představit nedokážu. Daleko lepší bude koupit něco jiného nebo použít mobil.

hodnocení

0x
To asi nepůjde, že...

hodnocení

0x

Váš telefon to všechno nenahradí?

Telefon to nahradí, bohužel některé nemají kvalitní DA převodník pro poslech hudby aby to nervalo uši.

Pokud chce kvalitu, použije drát ..

Drát nepomůže, nevím jak teď, nestřídám mobily jak ponožky, ale hudba z toho mého (Huawei) leze hrozná drát nedrát. Koupil jsem mp3 přehrávač a je to nebe a dudy.

Ale pokud to chce pouštět brzdrátově a vůbec neřeší použitý kodek, tak mu o kvalitu zvuku asi až tak nepůjde.

Mínil jsem drát z té primární empétrojky. Pokud je ona zdrojem toho dokonalého signálu.

Když už se budeme bavit o kvalitě, tak v první řadě zapomeňte na MP3.

Kdo poslouchá často a má vysoké nároky, tak samozřejmě je lepší formát flac, pro většinu lidí je pro poslech hudby naprosto dostatečná kvalita mp3 320 kbps. Ale pouze za předpokladu splnění třech podmínek:
a) Hudba musí být převedena do mp3 kvalitním softwarem při správném nastavení
b) Musí být použit kvalitní mp3 přehrávač (nejlépe s označením Hi-Res)
c) Poslouchat přes kvalitní sluchátka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]