Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Poradí prosím někdo, jak srazit napětí 14,5 Volt z regulátoru solárního panelu na cca 12 Volt. Televizor Finlux se automaticky vypíná při vstupním napětí cca 13-13,5 Volt. Příkon televizoru je cca 30W. Díky. Tom.
Něco takového: aukro.cz/...
Nejlevnější varianta je zapojit 2-3 kusy 6A diod do serie s napájením
Já se trošku přiživím na tomto odkazu - máte s tím měničem konkrétní zkušenost? Parametry se mi líbí, sháním měnič pro napájení LED pásků, protože ,,vodborníci´´ koupili 12VDC pásky na mašiny, které mají pro ovladačku spínané zdroje 24VDC.
Takže mi jde o to, jestli je ten měnič pro podobné účely vhodný, aby ty LEDky třeba neblikaly, nebo něco podobného.
Díky za pomoc, zakoupil jsem stabilizátor v GM Křižíkova, snad zítra se to pokusím rozběhat. Ještě jednou dík. Tom
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.