Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD-R

Od: m.krop odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Hledám někoho, kdo má zkušenosti s přehráváním DVD-R a DVD+R na domácím kině od Panasonic SC-DT 100 (starší verze). V manuálu k tomuto přístroji je uvedeno, že přehraje DVD-R. Zkoušel jsem přehrávat DVD-R (emgeton) a nechce se mi načíst a zkoušel jsem přehrávat DVD+RW a bez broblémů přehraje. V čem je problém? Že by špatně vypálené médium,? Fakt nevím...

Dík za rady...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
hodnocení

0x
Zkusil bych jine medium a kdyztak jinou palirnu - jestli to ma v manualu napsanou kompatibilitu, tak by to melo byt ok. Panasonic neni smejd, takze to bude spis tim diskem.

laden*
hodnocení

0x
Tak jak radí derek jeste bych zkusil např. media verbatim.emgeton nic moc.a jestli je to jeste v záruce tak na reklamaci
derek*
Tady tusim flame :() Emgeton je podle me nejkvalitnejsi rada medii (taiyo yuden barvivo je DOST velka zaruka kvality) - jestli chces nejaky objektivnejsi nazor, tak doporucuju napr. tady : cdr.cz/a/12702/2 . Presne podle meho nazoru. 1. Emgetony 2. TDK a az 3. Verbatimy. Jsou kvalitni ale dam pred nimi prednost TDK, Traxdatam nebo prave Emgetonum. Navic ma Verbatim neprilis priznive ceny ...
m.krop

Zdravím,

Díky za rady, problém jsem již vyřešil, bylo to v konkrétním médiu, ostatní mi šlapou v pohodě

mějte se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]