Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme pračku se sušičkou Candy Alise
GVSW 45485TWHC/5S. Přestala sušit sušička. Vyměnil jsem teplotní čidlo u sušičky, ale stále nesuší. Mohlo by to být topným tělesem pračky? Nic dalšího mě nenapadá.
Díky
GVSW 45485TWHC/5S. Přestala sušit sušička. Vyměnil jsem teplotní čidlo u sušičky, ale stále nesuší. Mohlo by to být topným tělesem pračky? Nic dalšího mě nenapadá.
Díky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
petrovic
No ja nevim. 4 roky mame doma pracku se susickou LG 9kg/6kg. Kdyz ji nalozim 6kg, coz je kapacita suseni, tak to krasne vypere i vysusi. Jeste se nam nestalo, ze by pradlo poradne nevysusila. Jsem ja, hlavne manzelka s timto vyrobkem naprosto spokojeni.
re4zon
Kombinace ma nevyhodu ve vyssi spotrebe energii a casu a mensi naplni pro suseni. Zas to ale nezabira tolik mista a hlavne to clovek nemusi prehazovat z jednoho stroje do druheho.
Tyhle myty o nepouzitelnosti jsou z doby pred triceti lety, kdy technika jeste nebyla tak daleko. Dneska je to pouzitelne naprosto normalne.
Tyhle myty o nepouzitelnosti jsou z doby pred triceti lety, kdy technika jeste nebyla tak daleko. Dneska je to pouzitelne naprosto normalne.
boba®
0x
Známá měla nedavno stejný problém. Přijel opravář, řekl že jsou vypadlý pojistky u sušičky, nahodil, pětiminutová práce dvanáctset.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]