Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava pračky se sušičkou

Od: radekchlan odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, máme pračku se sušičkou Candy Alise
GVSW 45485TWHC/5S. Přestala sušit sušička. Vyměnil jsem teplotní čidlo u sušičky, ale stále nesuší. Mohlo by to být topným tělesem pračky? Nic dalšího mě nenapadá.
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevidím důvod, proč by topné těleso pračky (na ohřev vody) mělo mít vliv na funkci sušičky (ohřev vzduchu).
Takové bezhlavé vyměňování komponent bez diagnostiky závady je nesmysl.

hodnocení

0x
Je to dotykový displej a pod ním je deska kde je hromada elektroniky a drátků..tam bych hledal problém.teda na opravaroj bych to nechal.ja ji mám taky ale slim verzi na 5 kilo a když vidím jak se mi třese na 1300 otáček věřím že mi taky brzy něco takhle odejde.

hodnocení

0x

Buďte rád. Ty kombinované pračky se sušičkou jsou peklo...

radekchlan
hodnocení

Máte asi pravdu. Vykašlu se na to. Bude z toho čistě pračka a pořídím sušičku zvlášť.
petrovic

No ja nevim. 4 roky mame doma pracku se susickou LG 9kg/6kg. Kdyz ji nalozim 6kg, coz je kapacita suseni, tak to krasne vypere i vysusi. Jeste se nam nestalo, ze by pradlo poradne nevysusila. Jsem ja, hlavne manzelka s timto vyrobkem naprosto spokojeni.

re4zon
Kombinace ma nevyhodu ve vyssi spotrebe energii a casu a mensi naplni pro suseni. Zas to ale nezabira tolik mista a hlavne to clovek nemusi prehazovat z jednoho stroje do druheho.
Tyhle myty o nepouzitelnosti jsou z doby pred triceti lety, kdy technika jeste nebyla tak daleko. Dneska je to pouzitelne naprosto normalne.

hodnocení

0x

Známá měla nedavno stejný problém. Přijel opravář, řekl že jsou vypadlý pojistky u sušičky, nahodil, pětiminutová práce dvanáctset.

Holt vysoká škola neznamená,že je človek aj všeobzorový a musí platiť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]