Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta signálu

Od: gabci* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. Společná (družstevní) anténa pro 6 pater. Horní 3 patra fungují. Přízemí a 1.patro postrádá 26 programů z původních 42. I po několikerém ladění chybí komplet ČT, Barandov, Prima a další jednotlivé. Tento stav trvá od neděle 5.6.2022. Kde může být závada? Družstvo informováno, zatím bez výsledku. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neodborny zasah kutila druhu tapetar akrylovy, pre cast frekvencii je tam "skrat". Druzstvo musi prejst vsetky byty, urobit kontrolu, najlepsie so specialnym meracim pristrojom. potom uz len nechat preplatit naklady majitelovi bytu, ktory to pokazil.

hodnocení

0x

Zkusil bych to takhle:

Svolal bych všechny obyvatele bytů a zjišťoval bych co kdo prováděl o minulém víkendu. Buď někdo navrtal kabel, nebo někde zateklo do rozvodů a signál se tam ztrácí.

Ale může to být cokoliv jiného a nědá se to určit na dálku.

Chce to někoho, kdo se v rozvodech vyzná, aby to zkontroloval a nebo proměřil s měřícím přístrojem.

Alebo je tam nejaky "rozbocovac" od cloveka, ktory si mysli, ze faza sa urcuje meranim polarity.

olinl
To mi připomělo stav u jedné známé: Nejde mi televize.. Tak jsem donesl svou a také "nefungovala". Takže na správce domu a druhý den tam byli antenáři se "spektrákem". Výsledek: Soused nad známou vyměnil starou nevzhlednou antenní zásuvku za hezčí, ale že byla koncová, to už ho nezajímalo, natož nějaká sousedka pod ním..

hodnocení

0x

Závada může být jakéhokoli druhu. Společná anténa je prehistorie. Zkusil bych přejít na:

a) když máte internet, tak většinou i televizi. Výhoda archivu pořadů bez nutnosti nahrávat na disk.

b) pokud nepreferujete data, tak pokojovou anténu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]