Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší česká tts hlasová syntéza

Od: libor007® odpovědí: 4 změna:
Přátelé, potřebuji si nechat číst nějaké věci s využitím českého tts hlasu. Google to má poměrně kvalitní, nicméně není nějaká lepší alternativa? Buď pro android, nebo možnost (klidně online) převodu do mp3(windows nemám). Zkoušel jsem třeba překladač od microsoftu, ten používá svou syntézu, která zní o něco příjemněji - přirozeněji oproti googlu. Nějaké tipy? Vzpoměl jsem si na před mnoha lety zakoupenou acapellu z doby, kdy češtinu google neměl offline a bohužel mi nejde spustit, takže nemůžu ani porovnat...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Když si dáš do Google "český hlas Eliška" najdeš i odkazy na soft ve kterém se dá použít. Vím že poradna odpovědi typu - najdi si to na Google, nemá ráda, ale je to už moc dlouho, co jsem si s takovými programy hrál a nechci dávat odkaz na něco co už bude mrtvé.
Balabolka fungovala kdysi výborně.
hodnocení

Díky. Mě pošťouchnutí správným směrem stačí. Není Eliška zrovna z dílny acapelly? Ta mi teď bohužel neznámo proč nefunguje.

Po "výrobci" mě nikdy nenapdlo pátrat . Vím, že byla Zuzana, Kateřina a pár mužských které se daly sehnat bezplatně a o víc jsem se nestaral.

hodnocení

Tak dnes acapela nastartovala a Elišku mám jsem už měl koupenou. Díky za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]