Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný zdroj

Od: michalsmejkal odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,mám autorádio Mercedes audio 20 a potřeboval bych k němu vhodný \pc zdroj.Bude mi stačit 350 Wattový?Děkuji za odpověď a přeji pěkný večer.Smejkal

Vhodný zdroj
Vhodný zdroj #2
Vhodný zdroj #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Hlavnē,aby ti to fungovalo bez řídící jednotky...
Parametry PC zdroje,máte na štítku.
Autorádio má pojistku 10A/12V.

Inymi slovami max 12V x 10A = 120 W

michalsmejkal
hodnocení

Kluci,mám takovýto zdroj a kolega z autoservisu řekl,že je slabý,že by to chtělo zdroj,který má 750 Wattů.Je to možné?díky za odpověď.Smejkal

Vhodný zdroj #4
jank*

Dobrý den,

vyfocený zdroj by měl 100% stačit. Na větvi 12V by měl být schopný dát 16A, rádio má pojistku (tedy max.) 10A. Takže je tam ještě poměrně velká rezerva.

michalsmejkal
hodnocení

Dobré ráno a děkuji za odpověď,ještě bych rád dodal,že autorádio je nyní v autoservisu už dva měsíce a včera mi pán tvrdil,že zdroj je slabý,že na autobaterii to v pohodě hraje,ale na ten zdroj nikoliv,že bych musel koupit PC zdroj 750 Wattů,že autorádio má nějaké fantomové napájení,já tomu vůbec nerozumím.Děkuji za další rady a reakce a přeji Vám pěkný den,pánové :) Smejkal

U pc zdroje je potřeba spojit 2 konkrétní dráty aby se rozběhl.
Dále se mu možná nelíbí jednostranné zatížení, to by pomohlo zatížit 5V větev třeba žárovkou na zkoušku.

Fantomové napájení se týká pouze elektronické antény. Jestli budete mít prutovou, nebo kus drátu, tak se s tím nemusíte trápit.

hodnocení

0x

PC zdroj je zbytocny, staci 12V zdroj pred Ledky. Zmerajte si odber z akumulatora 12V pri hlasitosti, ako bezne pocuvate, pridajte nejaku rezervu a mate potrebny vykon. Tipujem tak 50 - 100W.

hodnocení

0x

Az to pan zapoji, bude tu dalsia otazka : co mam robit, ked mi po vypnuti zdroja odidu naladene stanice, nastavenie casu a pod?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]