Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to svítí při telefonování?

Od: tel odpovědí: 13 změna:
Vidím občas malé světýlko v mobilu při telefonování - zelená tečka vpravo nahoře v rohu.. Sama nic nezapínám, tak nevím co to asi je, (nahrávání..?) *co*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

1x
Bezpečnostní upozornění,že je zapnutý mikrofon/fotak ...je to od nějaké verze androidu

hodnocení

0x
nedokážeme si to asi představit. fotka by byla? A vůbec kde to svítí?

111®
hodnocení

0x

podlemne je to komtrolka,připojení hovoru co po ukončení zhasne , domnívám se že proto kdybyste opoměl na konci hovoru zrušit spojení

123*

Iphone? že je aktivní mikrofon, zkuste jinou aplikaci, třebe záznamník nebo tak co potřebuje k funci mikrofon, zda li se tecka objevi

slon
hodnocení

0x

Notifikační dioda

tel
hodnocení

Na co to je? Ono to nesvítí vždy, ale myslím jen při hovorech, když si volané číslo nahrává hovor nebo snad i video?

Jak by tvůj telefon poznal, že protistrana má zapnutý nahrávání? Ať zvuku či i videa?

tel
hodnocení

No to právě nevím, ale dnešní smart tlf. umí i ledacos nechtěného *cert*

Moderní telefony umí opravdu hodně věcí.

V tomto případě mě jaksi uniká smysl jakkoliv upozorňovat protistranu, že ji tajně nahrávám. Vždyť to nedává žádný smysl.

Možná by nebylo od věci si přečíst návod. Tam by se o tom mohlo psát, co znamená rozsvícená stavová dioda.

Nebo nebýt paranoidní.

calmo
hodnocení

0x

A který typ mobilu? Já měla v pravém rohu maximálně tak notifikační diodu (blikala třeba když mi přišla zpráva a svítila při nabíjení). Zkuste proklikat nastavení.

tel
hodnocení

Je to vidět jen při telefonování. Nahrávání hovoru ani tak nevadí, jen video by dost vadilo bez vědomí a svolení, to snad každému. Bylo by to vůbec možné narušovat soukromí?

111®
hodnocení

0x

jedině že by jsi se nahrával sám...ani policajti ti to nerozsvítí aby se nebonzli...*smich*

tel
hodnocení

Všimla jsem si toho náhodou, je to jako jen malá špendlíková hlavička, mám nový "smarťák" a každý to asi v mobilu nemá. Ale třeba to někdo bude znát a poinformuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]