Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s viphone communicator

Od: trichtr odpovědí: 6 změna:
Nainstaloval jsem si viphone communicator, ale když ho zpustím objeví se tabulka s nápisem ení dostupné spojení ke zdrojům aplikace, není možné uskutečnit hovor. Nevíte nekdo prosím co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Máš firewall? Je správně nastaven? Bez firewallu to běhá?
trichtr
hodnocení

Pokud vím, tak by k tomu neměl být potřeba.
No firewall je od toho aby tě chránil sokolíku...a když si to přečteš znovu tak pochopíš jak byla otázka myšlena když má 2 dodatky že :P
Jeho nastavení je dost důležité (pokud ho máš) už jsem se s tim jednou patlal...

hodnocení

0x
Jo,je to možný,trochu to zlobí.Nám nyní jede bez problému,zkus použít adresu v přihlašovacím VC mailu-funguje opravdu rychle.
trichtr
hodnocení

Promiňte, ale kam ji mám použít?

Při pořizování VC jsi dostal mail NÁVOD PRO USKUTEČNĚNÍ PRVNÍHO HOVORU S VIPHONE BREAK v jehož závěru je napsáno:

Pokud nastaly při otevírání viphone communicatoru jakékoli problémy, klikněte prosím SEM nebo kontaktujte linku technické podpory na tel. 257 895 420 nebo na e-mailu break@viphone.cz.

Stačí pak na uvedenou adresu zaslat dotaz s popisem problému a uvedením přiděleného tel. čísla. Doporučuji pozorně prostudovat návod ke používání VC!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]