Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat- Kde sehnat?

Od: lucie97* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, kde by se prosím dal sehnat termostat do lednice? Je to Haier, model: HRFK-250DAA... Jsem úplně ztracená, snažila jsem se komunikovat se servisem, vyšlo to tak že bych to doma mohla říkat kocourovi nebo zdi... Novou lednici kupovat nechci. Lednice je cca 5 let stará. Děkuji moc za jakoukoliv radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupila jsis neznačkový šmejd za pár šupů a tak to prostě je.

Pokud ji nechceš vyhodit, tak kup viz. odkaz podobný termostat a vaměň a nebo nějaký šikovný kutil to předělá na jakýkoliv jiný.

Některé termostaty mají i nosič žárovky, jiné jsou samostané, různě veliké, ale kapiláru mají vesměs stejnou.

google.com/...

Oprava může stát i půlku ceny tvé lednice. Proto je vhodný nějaký kutil v rodině, který by tomu rozuměl.

doplněno 03.06.22 23:58:

1. to rozdělej a najdi termostat. Odfoť a dej sem nebo sama vyber na googlu a kup podle termostatu a ne podle čínské chladničky ;)

hodnocení

0x
A kdo a na základě čeho vám řekl, že je vadný termostat?
doplněno 04.06.22 00:19: Jde mi o to, jestli tu lednici někdo znalý viděl a problém analyzoval, nebo jí jen po telefonu řekli "to bude termostat". Mohlo také utéct chladící médium (např. propíchnutím výparníku), mohl se rozbít startér a závada kompresoru se také úplně vyloučit nedá.

Tak jestli lednice svítí, tak zapojená ve zdi bude a kompresory většinou přežijí celou ledničku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]