Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led zapuštěne žarovky

Od: jaruna odpovědí: 4 změna:

Zdravím tak nakonec sem zjistila že nad sprchovacím koutem jsoum v sádrokartonu zapuštěne 3 LED ŽAROVKY s toho nesvýti jen ta jedna.Můžete mi prosím někdo poradit kdo s tím ma zkušenost jak tyto led žarovky(u)) vyměnit.LED ŽAROVKY jsou zapuštěne v sádrokartonu nad sprchovacím koutem...Z 3 led žarovek zapuštěne v sadrokartonu svyti jen 2LED ŽÁROVKY ZAPUŠTĚNE TA JEDNA NESVITÍ...je požeba vyměna prosím poradte..děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Je potreba hlavne vilepsit cestyn !

hodnocení

2x

Mám rozbitou křišťálovou kouli. Opravdu netuším (a myslím si, že nikdo ze zdejších rádců) jaké LED světla máš ve sprcháči.

hodnocení

0x

Nejlepší bude zavolat si na to nějakého šikovného chlapa. Žárovka bude pod nějakým krytem, ten bude nutno sundat, abyste mohla vyndat ledku. Kryty na bodovky bývají často naklapávací pomocí pružin, zkuste kryt po obvodu chytit a zatáhnout, jestli se to hne.

hodnocení

0x

Už jsem tu psal, jak to jde vyndat, v minulém vlákně. To se nepovedlo? Tak dejte fotku, co to je za světla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]