Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení vyzvánění u telefonu

Od: knick odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, poradíte mi někdo jak nastavit vyzvánění telefonu Realme 8i pro některá čísla? V seznamu vyberu jméno, otevřu nabídku- vpravo nahoře 3 tečky, zvolím nastavení vyzvánění a vyberu písničku a myslím si, že je hotovo. Ale není,nefunguje to. Zřejmě je potřeba to nějak potvrdit (u starého tel to bylo). A nastavení vyzvánění pro všechna ostatní čísla udělám podobně, a taky nefunguje. Poraďte prosím, ale raději "polopaticky". Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Většinou bývá zrada v tom, že některé mobily musí mít požadovanou melodii ve složce ringtones. Pokud ji máš jinde tak se asociace s kontaktem neuloží.
knick
hodnocení

Hledal jsem ringtones a nenašel, kde mám hledat a najít?
Je v hlavním adresáři. Pokud ne, stačí ručně vytvořit a nakopírovat vyzvánění.
Storage/emulates/0/ringtones první řádek ve správci souborů
knick
hodnocení

Moc děkuji za návod. Už jsem našel ringtones, na PC tam přemístím písničky a mělo by to fungovat.

To umí i ten správce souborů ve kterém jsi tu složku měl hledat. Počítač k tomu nepotřebuješ.

olinl
hodnocení

1x

Najeď si v Galerii, Hudbě nebo Přehrávači médií-nevím jak to má přesně Xiaomi na písničku kterou by si chtěl jako vyzvánění ke kontaktu a nějakou další volbou (nahoře 3 tečky nebo podobně) zvol Přidat melodii/ píseň jako vyzvánění ke kontaktu. Na Androidech 11 a 12 to takhle funguje.

knick
hodnocení

Právě tak to dělám (viz v dotazu), písnička se přiřadí ale nefunguje to, při opětovném přiřazování je opět nastaveno žádné a zvoní to původní. Android 11
knick
hodnocení

U písničky to jde dát asi jen na všechna volání, ale stejně to nefunguje. U jména to jde podle rady přiřadit ale nefunguje to, nejspíš že to neuložím. To zas nevím jak.
olinl
U Androidu 12 najet na kontakt, pod kontaktem jsou čtyři ikony-telefonek, zpráva, kamera a měkké i v kruhu (informace). Klepneš na ikonu info, po otevření kliknout na "upravit"(ikona tužky), poté se objeví na obrazovce řádek s ikonkou noty-vedle ní je současný zvuk, melodie či píseň-na ten název kliknout, objeví se nabídka Vyzvánění, vedle tohoto slova je znaménko + na to kliknout, (přeješ do Výběr zvuku), vybereš píseň (mě nejdou některé "zaškrtnout"), vrátíš se zpět na kontakt úplně dole "zpětnou" šipkou a na kontaktu dole je slovo ULOŽIT-tak na něj kliknout.
knick
hodnocení

Děkuji za polopatický návod, ale je bohužel pro Android 12 a já mám č. 11. Ale už je zřejmě vyřešeno

111®
hodnocení

0x

asi někde přehlídneš potvrzení zátržítkem nebo OK

knick
hodnocení

Když tam nic nevidím, žádné ok a pod. Ale je tam malým písmem že tento soubor se bude přehrávat až 5 sekund. Což by na vyzvánění bylo málo. Realme a Xiaomi by mělo být stejné či hodně podobné. Tak snad se najde někdo kdo ví jak nastavit vyzvánění.

111®
hodnocení

0x

jednak se to v vhodném SW zopakovat a tím prodloužit, druhá stránka věci je jakou má ten soubor koncovku, proto by také nemusela jít uložit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]