Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Koupil jsem vyhřívací dečku. Je určená pro našeho mazla byla v akci. Přidělal jsem k ní husí krk, aby mě nepřekousal přívodní kabel. Ale dečka vypíná po hodině a půl.
Přikládám foto ovládacího prvku jediné desky z obou stran. Má tři stupně hřání.
Potřeboval bych nějak zrušit automatické vypínání, které je napevno nastavena na 1,5hod cca. Je to nějak možné přepájet?
Děkuji za radu Král
1. Já už to bohužel zavřel, a strašně blbě se to rozdělává. Taky si myslím, že to asi bude v tom švábu co jsem to prohlížel. Měl jsem to vyftit líp. Ta potvora v bužírce černé to být nemůže?
2. Nj , když mě zase rozčilují takovéhle rady o ničem
3. Vím, že je topný kabel zkusím se někde zeptat. Pod koberec kde leží mě nějak nenapadlo to dát. Dát izolaci aby nešlo teplo dolů. To je docela dobrý nápad.
Ps. On je nemocný už dlouho. Takže ho potřebuji nahřívat dělá mu to dobře. Máme i infra lampu jenže to se u něj musí být a já potřebuji aby se nahřál kdy chce a hlavně v noci kdy je chladno
Nerušit, neznáme důvod tohoto výrobce k tomuto omezení... raději pokud to pomůže, tak stím vydrbat s pomocí digi. časovacíh hodin do zásuvky, pokud na zrušení intervalu stačí vypnout a zapnout deku či co to máte. Pokud výrobce v návodu nemá nějakou maximální dobu provozu mezi 1,5h, tak jste z obliga jak vy, tak výrobce...
Spínač bude v tom ovladači, protože po těch 90 minutách to bliká. Odpojím od proudu a znova zapojím jede dál.
Pokud dám přímí kabel pojede to naplno. Já potřebuji aby to hřálo míň dávám to na jedničku nebo dvojku. Nevím jak to ubírá na ten menší chod. Do dečky jde stále proud, ale jestli po zahřátí na určitou teplotu vypíná, což je ale asi blbost nevím kde by to mělo čislo, když tam vede jen dvoulinka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.