Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časové blokování wifi na mobilu

Od: rotorod® odpovědí: 10 změna:

dobrý den
chtěl bych se zeptat, zdali nevíte někdo, jestli existuje něco, nějaká aplikace nebo něco do telefonu, abych mohl nastavit čas, od kdy do kdy nepojede na telefonu wifina?

děkuji za info a za případnou pomoc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

rodičovská kontrola

hodnocení

0x
Sám jsem to neúspěšně řešil. Nicméně na domácí úrovni to bude umět pro zvolené zařízení snad každý router. Jinak zbývá family link, ale ten má dost much...
hodnocení

jakože na routru zablokuju wifinu pro daný mobil časově od-do?

Slušně vychovaný router to umí.

Mám Archer AX73 - jako správce si nastavím u všech mobilů a PC komu patří a případně omezení možnosti využití WiFi. Zřejmě to umí i AX50, nižší verze nevím...

Problém u PC byl v možnosti obcházení - synovi trvalo chvilku, než si udělal VPN a na jeho PC mám snad 30 různých názvů, pod kterými se přihlašuje...

hodnocení

Mam archer c5, ten to dokaže? Nevite? Dekuji

hodnocení

0x

Jaky ma sruh telefonu? Anroid, Iphone?

hodnocení

0x

Podla navodu to nevie klienta bloknut na dany cas, len uplne. Ale vie to vypnut podla casovaca cele wifi.

Anglicky navod, strana 70. Ak to chcete kvoli zavislym detom, tak to rieste vychovne, nie technicky. Napr medzi 16:00- 18:00, ked sa maju ucit a pisat ulohy, tak mobil fyzicky zobrat a zaviet do skrinky. To iste vecer po 22:00

hodnocení

0x
Mám router TP-Link, tuším C20, a ten umí současně dvě Wifi sítě, hlavní a návštěvnickou. Tu hlavní, na které jsou různá zařízení a mobily "dospěláků" neomezuji, u druhé "návštěvnické" mám nastaven čas od 5 do 22:00 hodin a mladší syn má k dispozici jen tuto. O víkendu mu to někdy prodloužím, naopak za pozdní příchod do školy na 14 dní o půl hodiny zkrátím. Funguje to, problém s pozdními příchody zmizel.

hodnocení

omlouvám se, upsal jsem se, mám archer C6

pujde to s tím? telefony (2) jsou android, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]