Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mohl by mi tu někdo pomoci a vysvětlit, o co se jedná? Digitální fotoaparát Sharper I.M. 300 K pixel. Díky za ochotu a odpověď.
Jako co konkrétně vás zajímá? Zřejmě se jedná o nějaký levný čínský foťáček, který je použitelný i jako webkamera, ale to jsem si našel na webu, sám s tím zkušenosti nemám, a pokud vás zajímá ten údaj 300 K pixel, k tomu jsem našel jen jednu stránku, ale je ve slovinštině: blog.bandrej.com/... Možná by to chtělo upřesit, v jakých souvislostech Vás to zajíma. Anebo se raději zeptejte Googlu sám; mně to hodilo tohle: google.cz/...
Ahoj, podle mého názoru se jedná o podobnou záležitost, kterou jsem si koupil asi před třemi lety za necelých 500,- Kč. Sice to fotí, ale v mizerné kvalitě, ten můj přístroj uměl 32 fotek, pokud jsem požadoval nejvyšší kvalitu tak 8 fotek, kvalita stejně nanic. Jako kamera to fungovalo pouze s dodaným SW a ukládalo to do souboru, nainstalovat to do win jako webku se mi nepodařilo. Někde mi to leží doma, až to najdu, vyhodím to anebo daruju někomu kdo to chce vyzkoušet, aby za to zbytečně nevyhazoval peníze jako já...
Díky za odpověď, naštěstí už je to pasé. Mě se povedlo najít článek, kde pán popisuje, že to dávají Starkl a Bakker jako odměnu za nákup. Takže je to hračka, za kterou chtěl pán v inzerátu 1000,- Kč. Když jsem mu řekla, co jsem četla, tak se přiznal, že to taky tak dostal. Takže jsem od koupi rychle ustoupila. On to v inzerátu tak pěkně popisoval, že mi to připadalo jako výhodná koupě. Ale já si vždy před jakýmkoli nákupem zjistím maximální množství informací, takže u mě to nemají obchodníci lehké...Každopádně díky, třeba se to hodí i někomu jinému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.