Nejste přihlášen/a.
Já měl podobný problém - potřeboval jsem čerpadlo na zalévání, s tím, že nasává ze studny hluboké jen cca 4m. Nakonec jsem koupil tohoto Hechta - výkonově dost podobný té Gardeně. Naprostá spokojenost, slouží už několik´sezón, jediná údržba je vypuštění vody před příchodem mrazů. Stejné jsem koupil i tchánovi, také má mělkou studnu a také jemu slouží už pět let bez problému
Pokud je zdrojem "díra do země" hloubka 2 - 3 m,nadržená povrchová voda,Obvykle v únosnější zemině nemusí být vykružená.Pak je ideální ponorné kalové čerpadlo.Spouští se zvenčí,vyčerpání signalizuje plovákový spinač.Výtlak obvykle kolem 6 m.Ideální je ho doplnit vrchní zásobní nádrží.Není dobré zalévat studenou vodou.Kalovka snese i menší obsah kalů.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.