Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, když si koupím satelit a chci na něm sledovat české i slovenské kanály - jestli je to pouze za jednorázový poplatek, či zda za ně musím platit měsíčně? Děkuji
Je to jak píše raadek. Já těch neplacených programů mám přesně 23. Jen pro doplnění v odkazu od milana má Skylink neřesnost uvádí " ** Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR." přitom tyto programy normálně jdou , ještě tam je další slovenský program Živa a nově i Retro Music.
Další možnost je CS Link se Skylinkem se liší jen některé programy. Řekl bych ,že Skylink je asi o malilinko lepší volba.
are, nevšiml jsem si hvězdiček, omlouvám se za nepřesnost.
Rovněž je chytám, ale již nevím o "Živa a nově i Retro Music"
Žádný koupený satelitní přístroj nemá v defaultu správný seznam transpordérů. Žádné automatické ladění neexistuje, existuje pouze síťové ladění pokud ho satelit podporuje. Ovšem pak je pěkný bordel v naladění. Duplicity jen proto, že najde kmitočet o pár Hz jiný než je v defaultu.
Rozumé je naladit celý satelit ale pouze Free stanice a následně ladit po vybraných transpordérech.
Pro doplnění CSlinku: vyměnily si kmitočty JOJ s HBO2, Cinemax s Disney Channel. Přidáno Retro a JOJ plus. Ze slovenských free - stv1,stv2,stv3, TA3, JOJ, JOJ plus, Markýza, Živa, Doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.