Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupení satelitu a placení tv kanálů

Od: asta1 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, když si koupím satelit a chci na něm sledovat české i slovenské kanály - jestli je to pouze za jednorázový poplatek, či zda za ně musím platit měsíčně? Děkuji ;)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

1x
Mate tam asi 24 neplacenych ceskoslovenskych programu a pak jsou ruzne balicky, za ktere se uz neco plati. Samozrejme musite mit kartu napr. SKYLINK. Podivejte se na jejich stranky. R.

raadek píše správně, za slovencké se neplatí.

gratis:

skylink.cz/...

ar*

Je to jak píše raadek. Já těch neplacených programů mám přesně 23. Jen pro doplnění v odkazu od milana má Skylink neřesnost uvádí " ** Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR." přitom tyto programy normálně jdou , ještě tam je další slovenský program Živa a nově i Retro Music.

Další možnost je CS Link se Skylinkem se liší jen některé programy. Řekl bych ,že Skylink je asi o malilinko lepší volba.

are, nevšiml jsem si hvězdiček, omlouvám se za nepřesnost.

Rovněž je chytám, ale již nevím o "Živa a nově i Retro Music"

ar*

Není se zač omlouvat to je chyba Skylinku. Ta živa je program celkem k ničemu. Retro je pro mně asi nejlepší hudební kanál. Mladé asi moc neoslový (hudba 60-90 léta)

ale to potřebuji upřesnit. opište mi, prosím, nastavení.

Díky

raadek*
Astra 23,5E 11797MHz, polarizace H, FEC 3/4 Nemam satelit, tak doufam, ze to staci. R.
jirbar*

Co platí dnes, nemusí platit zítra. Skylink i CSLink skoro každý den nyní mění kmitočty.

chlapci, okopírováno, zítra vyzkouším.

Děkuji

ar*

kmitočet: 11,797 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4

Oboje jak Živa tak Retro M.

hodnocení

0x

Měsíčně musíte platit pouze poplatky veřejnoprávní televizi. Programy na kartě byvají tuším na rok, tři, nebo i na neurčito. Tzn zaplatíte kartu + polatek na určitou dobu (aktivaci)

hodnocení

0x

Nemělo by tam bejt AUTOMATICKÝ LADĚNÍ?

lujsi samozřejmě ře je, ale nahraje to všechny programy i v cizím jazyku...

hodnocení

0x

To sem reagoval na jirbar.

jirbar*

Žádný koupený satelitní přístroj nemá v defaultu správný seznam transpordérů. Žádné automatické ladění neexistuje, existuje pouze síťové ladění pokud ho satelit podporuje. Ovšem pak je pěkný bordel v naladění. Duplicity jen proto, že najde kmitočet o pár Hz jiný než je v defaultu.

Rozumé je naladit celý satelit ale pouze Free stanice a následně ladit po vybraných transpordérech.

juvla*
hodnocení

0x

Pro doplnění CSlinku: vyměnily si kmitočty JOJ s HBO2, Cinemax s Disney Channel. Přidáno Retro a JOJ plus. Ze slovenských free - stv1,stv2,stv3, TA3, JOJ, JOJ plus, Markýza, Živa, Doma.

satman

Další novinky na CS Linku: Živa skončila, novinka Hallmark Channel do 13. 6. zdarma, pro příjem Čt HD nutno přeladit, Óčko už je také možno přeladit na novou frekvenci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]