Nejste přihlášen/a.
Ahoj,vlastim PS3 a NEMAM připojeni k internetu. ALE,osvítil mě duch svatý cca 2 měsíce po koupi konzole,abych vyzkoušel jestli nechytnu nejaky wifi signal v okoli. Samozřejme sem chytil nezamknuty signal na kterým sem parazitoval až doted kdy už nejde. Wi-Fi stale vidim,ale chce to po mně IP adresu. Kde ji mam vzít?PS3ka mam nejakou svoji vlastní? díky za radu![]()
Musíš do nastavení PS3. Network seting.
Nebo ještě je tu jedna možnost a to je, že si svou síť ten dotyčný zahesloval a po tobě to v tom případě chce wpa klíč.
pokud je to z důvodu zaheslování tak ti nezbyde nic jiného než si pořídit svůj vlastní internet
doplněno 14.04.10 21:52:Ale nejdříve se podívej do toho nastavení PS3. Ukáže ti to i IP adresu. Jestliže ti vyjede bez chyby celý list i s IP atd. no prostě všechny údaje tak je chyba v nastavení.
Jinak pokud si už tedy investoval do PS3 tak by bylo pro tebe nejlepší zainvestovat i do vlastního internetu v tomto případě by se ti to vyplatilo.
doplněno 14.04.10 21:54:omlouvám se, ale tvůj problém se bude tímto způsobem hůře řešit bez ukázky.
Díky za odpovědi,pokud se jedna o nastavení PS3,tak v internet connection se mě IP zobrazí ale bez císla IP. Jinak me to hlasi chybu 8013031B ![]()
ten wpa klic to po me nechce,pri overováni informaci IP,DNS, zacina jako prvni nacitat(overovat) IP adresa a to je ten problem,protoze to trva hrozne dlouho a,samozrejme ji nenacte a napise me to nejaky timeout limit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.