Nejste přihlášen/a.
Ahoj,vlastim PS3 a NEMAM připojeni k internetu. ALE,osvítil mě duch svatý cca 2 měsíce po koupi konzole,abych vyzkoušel jestli nechytnu nejaky wifi signal v okoli. Samozřejme sem chytil nezamknuty signal na kterým sem parazitoval až doted kdy už nejde. Wi-Fi stale vidim,ale chce to po mně IP adresu. Kde ji mam vzít?PS3ka mam nejakou svoji vlastní? díky za radu
Musíš do nastavení PS3. Network seting.
Nebo ještě je tu jedna možnost a to je, že si svou síť ten dotyčný zahesloval a po tobě to v tom případě chce wpa klíč.
pokud je to z důvodu zaheslování tak ti nezbyde nic jiného než si pořídit svůj vlastní internet
doplněno 14.04.10 21:52:Ale nejdříve se podívej do toho nastavení PS3. Ukáže ti to i IP adresu. Jestliže ti vyjede bez chyby celý list i s IP atd. no prostě všechny údaje tak je chyba v nastavení.
Jinak pokud si už tedy investoval do PS3 tak by bylo pro tebe nejlepší zainvestovat i do vlastního internetu v tomto případě by se ti to vyplatilo.
doplněno 14.04.10 21:54:omlouvám se, ale tvůj problém se bude tímto způsobem hůře řešit bez ukázky.
Díky za odpovědi,pokud se jedna o nastavení PS3,tak v internet connection se mě IP zobrazí ale bez císla IP. Jinak me to hlasi chybu 8013031B
ten wpa klic to po me nechce,pri overováni informaci IP,DNS, zacina jako prvni nacitat(overovat) IP adresa a to je ten problem,protoze to trva hrozne dlouho a,samozrejme ji nenacte a napise me to nejaky timeout limit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.