Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který telefon xiaomi?

Od: wespery* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chystám se koupit telefon Xiaomi, bohužel se úplně neorientuji v typech telefonů. Ráda bych cenové rozpětí do 10 tisíc. Jsem klasický uživatel volání,focení, internet. Byl by někdo ochoten mi prosím poradit, který typ telefonu je nejlepší? Děkuji Veronika

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

1x

Xiaomi 11T bude v této ceně asi to nejlepší, super foťák, display, vysoký výkon, rychlé nabíjení, trošku levnější varianta může být 11 Lite NE případně pak Redmi Note 11 Pro. Poco také může být dobrá volba, většinou nabízí super poměr cena/výkon, ale třeba výsledky foťáku jsou trochu horší.

wespery*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď.

hodnocení

0x

Dle testů telefonů Xiaomi do deseti tisíc je nejlépe hodnocen Xiaomi Poco M4 Pro (4/128 GB) za cca 6300 kaček,

zde i levněji: xm.cz/...

wespery*
hodnocení

Asi se zeptám celkem hloupě, přiznám, že ani nevím zda je to potřeba, ale na ten poco m4 jsem koukala, ale nepodporuje 5g sítě. Je to velký problém?
nox®

To záleží, jak moc využíváte mobilní internet. Pokud značně, je 5G výhodou. Pokud jen běžné prohlížení, neřekl bych, že je to tak rozhodující faktor. Občas 5G modely nabízí maličko jiné specifikace, většinou v rámci procesoru.

Podle mne je to velký problém - do blízké budoucnosti. Uvědomte si, že veškerý další rozvoj bude probíhat po linii 5G, tedy i pokrytí nových míst. Jen slečny v prodejnách operátorů vám budou tvrdit opak, protože pro ně je prvořadé prodat výběhové typy bez 5G.

Stávající sítě fungují pro běžné surfování dobře a než se 5g rozšíří, bude mít tazatel už dávno nový telefon.
To nevíte. Já mám např. nyní mobil Xiaomi 5 let. Obavám se, že za dadlších 5 let už mobil bez 5G bude mít problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]