Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám
2 Repro PHILIPS LSB 650C/41 (6 ohm)
a chci k tomu nějaký vhodný levný zesilovač s bleetooth přijímačem z aliexpresu nebo ebay nebo?
Podle hifi-review.com/... k Tomu byl originálně zesilovač 45 W, ale pokud si dobře pamatuji, tak při vytažení na maximum už to hodně ramplovalo.
Ty bedny chci hodit na zahradu a pustit do nich z mobilních zařízení přes A2DP bluetooth zvuk. To je vše, využít staré, údajně dost kvalitní reprobedny nky.
A kupovat celý mini systém: planeo.cz/... 2600 tak to se mi zase nechce, ale tuší někdo kolik to má výkonu?
díky za názory, pokud jste něco podobného řešili, a nějaký lowcost receiver byste poradili (příjem rádia ani jiných zdrojů signálu než přes BT fakt nepotřebuju).
Těch 2x50W berte s rezervou...údaje, jak skoro u všech výrobků, kde výstupem je "zvuk". Pro běžný poslech bez omezení...a jinak mají být předimenzovány reproduktory, pokud do nich pošlete větší výkon, než na jaký jsou dimenzovány, odejdou poměrně rychle cívky měničů...a repro ztichne a je KLID...pro sousedy
+Na reprosoustavách bývá uveden údaj o výkonu ve Watech.Tento údaj znamená přebuditelnost reproduktorů.Výkon zesilovače větší,jako tento údaj reproduktory může zničit.Obvyklý údaj o impedanci bývá 4 nebo 8 ohmů,překvapuje mě těch 6 ohmů-Připojení na výstup s impedancí 4 ohmy by měl být vhodný do výstupu 4 ohmy.Pro výstup 8 ohmů je nutno počítat s omezením výkonu.
Pokud se týče mobilního zdroje,pak bude určitě běžný stereozesilovač potřebovat vstupní zařízení pro Bluetooth.
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.