Nejste přihlášen/a.
Uvažujeme o koupi tohoto telefonu-můžete prosím oznámkovat?Měli jsme xiaomi a nebyli jsme spokojeni,proto ta změna značky.Děkuji Ladislav
Dobry den, s timto konkretnim modelem neporadim. Ale vyzkousel jsem mnoho podobnych at uz od Motoroly, tak i jinyho takovych znacek a vzdycky driv nebo pozdeji se zacnou sekat, neco na nich nejde, objevuji se chybove hlasky a podobne. Vzdycky jsem se rad vratil k Applu. Za trochu vyšší cenu dostanete telefon který zkrátka a jednoduše funguje a funguje dlouho.
Větší hloupost jsem ještě neslyšel, vy jste to nikdy nepoužil viďte
Kterou konkrétní neplnohodnotnou aplikaci máte na mysli? On v podstatě už všechno má přeci instalováno, co běžný člověk potřebuje a dál asi tak 1 000 000 jiných aplikací, co si můžete i zdarma "koupit"...
včetně AutoCADu a dalších
Je to levný telefon. Baterie slušná kapacita. Nemá rychlonabíjení, takže se velká baterie bude nabíje dlouho. Paměť 64GB je na hranici použitelnosti. Nemá NFC ! (tedy nahrát do toho platební kartu nelze). Umí Galileo ! Foťák vypadá slušně. No a v dnešní době - nepodporuje sítě 5G. Není to reklamní blábol, ale fakt je, že další rozvoj nebude v dneska klasických sítích LTE, ale právě v sítích 5G. To se týká hlavně pokrytí - tvrdit, že se dnes již zastaralé sítě LTE budou dále rozvíjet mohou jen prodavači v obchodech co chtějí prodat staré šunky.
Takže podle mne, telefon na 1-2 roky a to ještě s omezením že není NFC. Osovbně bych 1-2 tisíce přidal na něco modernějšího.
NFC asi využívat nebudeme mám vytáhnout při placení telefon nebo kartu je stejné.Pokrytí 5G mají jen čechy a velká města.
Lado, kartu davno nenosim a mBanka mi za placeni telefonem dava 1% bonus
Neboli s plastem, ktery jsem musel nosit navic, jsem platil +1% prirazku za hloupost.
Co se tyka otazky na lowcost telefon, hmm. Podle me je nejvetsim vyrobcem telefonu Samsung, pak Apple. Nevím jak Motorola, ale ta francouzská značka co se tváří jako telefon, tak tu značku dávno prodala Číňanům.
Apple jediný kdo nemá Android, jediná záruka bezpečnosti a diskrétnosti. Android? Tak to fakt nechceš, pokud jsi viděl film Social Dilema, kde i autor chromu vysvětluje, proč to nepoužívat.
ps: Telefony s Androidem by se měli rozdávat zdarma, měl by platit Google, protože používá uživatele jako zdroj příjmů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.