Dobrý den,mohl by mi někdo poradit,jaká je značka Alcatel, chtěl bych si koupit telefon této značky.Mate někdo tento telefon zn Alcatel, dotykáč,jste spokojení.Nekazí se, nejsou nějaké problémy.Diky za odpověď
Alcatel jsem měl první mobil, tu tlačítkovou briketu... Všechny mobily jsou s Číny, s tím problém není...a jestli je to Alcatel nebo Samsung, nebo i foun, všechny se dokáží zkazit... porouchat
Používám svůj starý "pracovní" Alcatel One Touch 4010 D, na vyjímatelné baterii datum výroby 8/2013-nabíjím jednou za tři dny (poslech hudby na sluchátkách, pár hovorů).. Příbuzná měla Alcatel s dvouřádkovým displejem, baterie(pack NiMH) klekla po třinácti letech. Dnešní telefony nevím, jedině přečíst nějaké recenze na Heurece apod. Osobně bych zvolil spíš "střední" kategorii Samsungu -cena cca od 10 000,-Kč, ale je to můj typ..
Kupování čehokoli podle značky považuju za zpozdilý způsob. Neexistuje žádný výrobce, který by vyráběl jen vadné zboží. Rozhodující jsou vlastnosti za danou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.